Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ez meglehetősen hosszú történet lesz, szóval ha elolvasod, köszönöm. Tehát 17 éves fiú vagyok. Ott kezdődött az egész, hogy elmentem dolgozni diákmunkára a boschba. Megismertem egy lányt, beszélgetni kezdtünk, ahogy általában a kapcsolatok kialakulnak. Neki volt valakije, meg nekem is, de szakítottunk mind a ketten, így egymásé lettünk. A lány apukája sajnos eltávozott fentre, az anyukája nem szereti, pedig nincs rá oka és nagyon csúnyán bánnak vele otthon. Megesett rajta a szívem, aztán mondtam, hogy van helye nálam. Így is lett, hozott pár motyót és eljött. Én egy igazi idióta vagyok, mert hü-lyék az érzelmeim és nem tudom irányítani őket... Így már nem szeretem, pedig én szeretném, de nem tudom. És így is a béka segge alatt van a lelke, de most, ha azt mondom neki, hogy nem szeretem már és szakítani akarok, akkor nagyon megbántom, mert nagyon szeret engem, de ha most elmondom, akkor, egy rohadt nagy terhet rakok rá pluszba, és ezt nem akarom. Ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm, azoknak, akik válaszolnak!
2019. okt. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Pedig akármennyire akarod, sajnálatból nem lehet együtt maradni senkivel. Őszintén mondd el neki, hogy mégsem olyan jó közösen, mint ahogy elképzelted. Fájni fog neki igen, de az még jobban, hogy hitegeted, és abba a reménybe ringatod, hogy szereted. Az fog csak igazán fájni neki, a csalódás. Az őszinteség okozta sebek hamarabb gyógyulnak. Hát igyekezz a vallomással, és legyél kíméletes egyben.
2019. okt. 12. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, köszönöm válaszod!
2019. okt. 12. 13:48
 3/5 Adri+ ***** válasza:
20%

A barátnőd mennyi éves?

Szerintem, ha csak az anyukájához van mennie,

inkább még szeresd : legalább látszólag.

Közben derítsd ki a valódi érzelmeidet feléje

magadban. Csak akkor válj el tőle, ha utálod,

és meg tudod bocsátani magadnak, hogy ha

úgy érzed, hogy , Az anyukája elé veted Őt.'

Erre a kérdésre magadnak mi a válaszod? Ezt

előbb el kell döntened, meg azt a Csajoddal

jobban kijössz egy hirtelen parázsvitánál,

vagy inkább eldobod az esélyét is, hogy

közösen megoldást találjatok.

Utóbbi esetben az is felmerülhet, hogy a

következő Csajoddal/aiddal is így járhatsz.

Megéri ez neked? Vagy inkább a

kompromisszumoknak lehet túl nagy

ára hosszú távon?

Amennyiben még mindig döntésképtelen vagy,

szerintem beszéld meg vele : csak ne törj

vele rá. Inkább, mint tanácsot kérsz tőle :

úgy vesd fel neki a helyzetet : szerintem.

Remélem hogy hasznosnak találtad.

Szép napot kívánok Nektek :

Adri+

2019. okt. 12. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Sajnálatból nem vagyunk mással, és nem egy pincsi kutya a másik, akit el kell tartani és fedelet adni a feje fölé. Természetes hogy sajnálod és nem akarod megbántani, de ez elkerülhetetlen a szakítással.

Segíts neki kikerülni a mérgező környezetéből, elszakadni az anyjától pl. különböző szervezetek számainak megadásával, akik tudnak neki további segítséget adni. Az ő élete nem a te felelősséged.

2019. okt. 12. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer így is úgy is meg kell neki mondani, hogy már nem szereted öt, és minél később derül ki annál jobban fog neki fájni. Talán jobb lenne ha őszinte lennel vele. Észre fogja venni hogy már nem ugyanolyanok a dolgok.
2019. okt. 12. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!