Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy megfojt a kapcsolatban?
A párom nagyon forró fejű, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor összeomlik, dühös lesz és/vagy hisztizik, mint egy 6 éves gyerek.
Egyiket sem szeretném.
Sokmindent megtudok vele beszélni, de akárhányszor ehhez a témához érünk, mindig azt vágja a fejemhez, hogyha szeretném állandóan vele akarnék lenni. Biztosan megcsalom ezzel, azzal, biztosan kibeszélem őt. (Ehhez képest ő azt állítja, hogy teljesen megbízik bennem...)
Hogyan mondjam el neki, hogy szeretnék néha időt tölteni egyedül, vagy a barátaimmal?
(Minden hétvége találkozunk, és a legtöbben hétvégén érnek csak rá, már sok programot visszamondtam ez miatt. Mit tegyek?)
Megint a hagyd ott duma de utálom ezt beszéld meg vele mit csinálsz ha egy tányér koszos? Ki dobod vagy el mosod?
Ez itt a kérdés biztos meg tudod vele beszélni ha szeretitek egymást nincs akadály meg fogja érteni 🙂
Lehet én vagyok a hülye, de a párod nem egy szinten van a haverokkal, és vele többet kéne lenned. Heti 1 találkozó? Elég kevés, nekem sem esne túl jól. Ha valakit szeretek, akkor vele vagyok a legszívesebben, és a barátaim elé helyezem.
Ettől függetlenül a hiszti meg az összeesküvés elméletek nem megoldás, szóval azért nála is van baj.
Szerintem tartsatok egy kis szünetet, és ha hiányoztok egymásnak akkor meg egy próbát meg ér és az egészet át formáljátok úgy hogy mindenkinek megfeleljen
Ha meg jobb külön akkor annyi 🙂
Előttem levő
Szerintem egy próbát minden kép meg ér ha eddig jól ment ne egy ilyen miatt legyen vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!