Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem nevet velem a barátnőm?
Elegge rohelyesen fogom kikerulni a csunaya szavakat, mert sajnos a gyk-n nem lehet kiirni ilyeneket.
Szoval egy kis bevezetes hogy ertsetek. 16 eves srac vagyok, gimibe jarok. Ezt nem tudom letagadni, de en elegge vicces vagyok. Egy kis alatamasztas: Altalanosban az ofo humorheroldnak hivott es most gimiben a matektanar elnevezett humorzsaknak(mert folyton tolom a poenokat oran de gondolom kitalaltatok miert hivnak igy). Nem tulzok, mert akkor nem kapnek pontos valaszt a kommentekben. Az osztelytarsaim szivesen keresik a tarsasagomat mert tudjak hogy velem jol erzik magukat(nem rajtam nevetnek hanem velem egyutt). En is birom oket, mert jo ha valakit/valakiket megnevettetek. Az van hogy a baratnomet nem sikerul. Es ezek utan nem vagom hogy mi van... Mindig probalkozok neha nevet egyet-egyet de ugy sosem sikerul megnevettetni hogy szakadjon a roghogestol mint a haverjaim a suliban. Olyan kis butasagokon bir nevetni hogy az hihetetlen de ha en mondom neki akkor mar nem vicces. Vegyunk egy peldat: ma a sulijaban(igen kulon suliba jarunk) egy srac, akinek a szava er valamit az osztalyban elkezdte a poloskakat piszkalni a falon. A baratnom meg videozta es hallatszodott a telefonba hogy szet rohogi magat. En meg elotte nap videochatbe agyonutogettem(ahh ez a szohelyettesites) a poloskakat a szobamban es nevetes nelkul vegignezte. Vagy a tesoja meg csak annyit mond a masiknak(4 en vannak) mikozben telefonalunk, hogy vidd ki a szemetet te, nem vagyok a (a szolga erosebb kifejezesere gondoljatok cs vel kezodik) szolgad. Es ezen elkezd nevetni de nem birja abbahagyni. Vagy. Kihangositva beszelek a csajommal, kb tiz masodperce hivott fel es anya bejon a szobaba. Elkezdi anya kerdezgetni hogy na milyen volt az edzes? Elfaradtal? Mondtam anyanak hogy menjen ki mert pofatlanul belevagott a szavamba es alapbol engem hivott fel nem pedig ot. Ha akar vele beszelni akkor hivja fel. Es a baratnom anyaval annyira kedvesen beszelt meg amikor anya kerdezte akkor nevetve valaszolt neki hogy hat az edzes sosem kellemes dolog... Es amikor anyat elkuldtem ilyet szol anya elott:"Haggyad mar!" Es utana tok komolyra valtozik a hangja ha velem beszel. De nem csak akkor hanem mindig. Meg az miert van hogy en elegge vicces vagyok, nagyon meg tudnam nevettetni, csak egyszeruen keptelen arra hogy rajtam nevessen. Es hiaba probaltam ki azt hogy ugy beszelek mint a tesoja, nem valt be. Egyszeruen akarmit probalok nem megy. Nem tudom megnevettetni igazan. Es ez annyira rossz erzes hogy latom hogy mas barataival mennyit nevet meg meselei(fiukkal is khmmm) de velem meg nem. De ilyen nem vicces dolgokon. Siman megnevettetem a csajokat az osztalyban, mar direkt probaltam hogy meddig birom oket nevettetni, es volt amikor szakadtak. Es ezt mar mondtam neki, azt mondja nem tudja miert van es hogy ne izeljek ezen annyit. Ma este beszletunk felhoztam a temat. Mondtam hogy rajottem mi van. Ez a nevetos tema szemelyfuggo: azokon nevet akik el vannak fogadva osztalyokban es megvan roluk a velemeny hogy jo arcok. A tesojarol is azt gondolja pedig nem az, de lehet hogy szereti. Akit szeretnek az emberek azokon tobbet nevetnek nem? Foleg akibe szerelemesek, azon is nevetnek amik nem is viccesek-.- Szoval ezeken nevet, de a szerencsetlekeken meg rajtam nem. Es azt mojdja hogy barmin tud nevetni. Akkor velem miert keptelen? Es az a durva hogy en is jo arc vagyok. De ha ezt valaki meg birja nekem magyarazni en eskuszom megcsokolom a kislabaujjat!
A feleig jutottam de mar a belem is kifordult toled. Te ontelt pojaca, nagykepu bohoc. Egy bizonyos hatarig jo tulajdonság ha valaki vicces de tulzasba vive szanalmas es visszataszito.
Gyanitom a lany ertelmesebb nalad es mar lejott neki milyen egy szanalmas vegleny vagy es inkabb kinosnak erzi a humorod mint viccesnek.
Nojj fel vegre, komolyodj meg, mindenre nem megoldas a poenkodas.
Egyes valaszirok tudnak normalisan hozzamszolni privatban, de a sok gyoker vegig sem olvassa amit irok es ugy alkot rolam velemenyt. Az eloiteletesseg gyerekesseg, de nem baj, majd felnotok vagy lesz eleg eszetek ahhoz hogy megertsetek mit akar a masik! Nem parasztokat hanem ertelmeseket. Mert akik eddig leszoltak nem voltak azok... Hiaba mondjatok hogy eretlen vagyok, nincs ele agyam, ha jo tanulo vagyok es nem tolom tuk a poenokat. Ha tultolnam nem szeretnenek a kozelemben lenni az emberek. Ti csak feltekenyek vagytok hogy nincs humorotok. Nagyon orulnek higy a negativ kritikat kepviselok fogjak be a pofajukat es gondoljak at a dolgot! Vagy inkabb tartsak meg a velemenyuket, mert ezzel nem leszek elorebb es ti is csak az idotoket pazaroljatok!
Halas vagyok az eddigi normalis valaszirok velemenyeert akik privatban szoltak hozzam normalisan. Ha valakinek van jo otlete, tippje vagy valasza a kerdeseimre, orommel fogadom oket, de csak akkor ha normalis hangnemben es szavakkal tudtok irni!
Koszonom<3
Szepitheted, akkor is szanalmas vagy.
Az hogy az iskolaban, egy 20nm2es teremben a kozeledben vannak az osztalytarsaid nem jelenti azt, hogy mindegyik kedvel teged es a szanalmas poenjaidat. Mert amiket a kerdesben leirtal peldakent, azok szanalmasan eroltetett, minden intelligenciat nélkülöző bugyutasagok.
Velunk ellentetben neked kellene felnoni, mert mint mondtam a jopofasag egy bizonyos szintig elony, de ahogy te tolod ugy inkabb hatrany.
Nagyon gyerekes vagy. Ez abból is látszik hogy nem bírod a negatív kritika semmilyen formáját hanem egyből habzik a szád. :D Csorbult a kis egód és egyből védekezel. Mindenkinek van joga hosszászólni a kérdésedhez és kifejteni a véleményét, attól függetlenül hogy valaki nem akar neked behízelegni meg jópofiskodni . Nem te szabod meg hogy jön-e negatív kritika vagy nem. Azzal hogy kiírtad a kérdést konkrétan ebbe bele is egyeztél.
Másodszor pedig, attól hogy te viccesnek hiszed magadat meg azt állítod hogy pár veled azonos szellemi fogykos nevet az ökörségeiden még nem vagy vicces és annál inkább gyerekes. Már a fogalmazásod is egy nagy trutymó katyvasz amit kb egy 10 éves írna össze. Ráadásul a humorérzék halvány mintája sem érződik belőled. És hőbörghetsz itt ha valaki nem ért egyet a majomkodásoddal,de azzal csak még inkább megerősíted hogy egy egóhuszár infantilis kisköcsög vagy. :))
Nekem olyan mintha nem akarna veled lenni. Mivel nem látlak titeket mikor együtt vagytok így csak az irasodra tudok alapozni.
Azért elég fura hogy veled mindig komoly és csak mással tud nevetni.
Rideg is veled vagy csak nem nevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!