Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem nevet velem a barátnőm?
Elegge rohelyesen fogom kikerulni a csunaya szavakat, mert sajnos a gyk-n nem lehet kiirni ilyeneket.
Szoval egy kis bevezetes hogy ertsetek. 16 eves srac vagyok, gimibe jarok. Ezt nem tudom letagadni, de en elegge vicces vagyok. Egy kis alatamasztas: Altalanosban az ofo humorheroldnak hivott es most gimiben a matektanar elnevezett humorzsaknak(mert folyton tolom a poenokat oran de gondolom kitalaltatok miert hivnak igy). Nem tulzok, mert akkor nem kapnek pontos valaszt a kommentekben. Az osztelytarsaim szivesen keresik a tarsasagomat mert tudjak hogy velem jol erzik magukat(nem rajtam nevetnek hanem velem egyutt). En is birom oket, mert jo ha valakit/valakiket megnevettetek. Az van hogy a baratnomet nem sikerul. Es ezek utan nem vagom hogy mi van... Mindig probalkozok neha nevet egyet-egyet de ugy sosem sikerul megnevettetni hogy szakadjon a roghogestol mint a haverjaim a suliban. Olyan kis butasagokon bir nevetni hogy az hihetetlen de ha en mondom neki akkor mar nem vicces. Vegyunk egy peldat: ma a sulijaban(igen kulon suliba jarunk) egy srac, akinek a szava er valamit az osztalyban elkezdte a poloskakat piszkalni a falon. A baratnom meg videozta es hallatszodott a telefonba hogy szet rohogi magat. En meg elotte nap videochatbe agyonutogettem(ahh ez a szohelyettesites) a poloskakat a szobamban es nevetes nelkul vegignezte. Vagy a tesoja meg csak annyit mond a masiknak(4 en vannak) mikozben telefonalunk, hogy vidd ki a szemetet te, nem vagyok a (a szolga erosebb kifejezesere gondoljatok cs vel kezodik) szolgad. Es ezen elkezd nevetni de nem birja abbahagyni. Vagy. Kihangositva beszelek a csajommal, kb tiz masodperce hivott fel es anya bejon a szobaba. Elkezdi anya kerdezgetni hogy na milyen volt az edzes? Elfaradtal? Mondtam anyanak hogy menjen ki mert pofatlanul belevagott a szavamba es alapbol engem hivott fel nem pedig ot. Ha akar vele beszelni akkor hivja fel. Es a baratnom anyaval annyira kedvesen beszelt meg amikor anya kerdezte akkor nevetve valaszolt neki hogy hat az edzes sosem kellemes dolog... Es amikor anyat elkuldtem ilyet szol anya elott:"Haggyad mar!" Es utana tok komolyra valtozik a hangja ha velem beszel. De nem csak akkor hanem mindig. Meg az miert van hogy en elegge vicces vagyok, nagyon meg tudnam nevettetni, csak egyszeruen keptelen arra hogy rajtam nevessen. Es hiaba probaltam ki azt hogy ugy beszelek mint a tesoja, nem valt be. Egyszeruen akarmit probalok nem megy. Nem tudom megnevettetni igazan. Es ez annyira rossz erzes hogy latom hogy mas barataival mennyit nevet meg meselei(fiukkal is khmmm) de velem meg nem. De ilyen nem vicces dolgokon. Siman megnevettetem a csajokat az osztalyban, mar direkt probaltam hogy meddig birom oket nevettetni, es volt amikor szakadtak. Es ezt mar mondtam neki, azt mondja nem tudja miert van es hogy ne izeljek ezen annyit. Ma este beszletunk felhoztam a temat. Mondtam hogy rajottem mi van. Ez a nevetos tema szemelyfuggo: azokon nevet akik el vannak fogadva osztalyokban es megvan roluk a velemeny hogy jo arcok. A tesojarol is azt gondolja pedig nem az, de lehet hogy szereti. Akit szeretnek az emberek azokon tobbet nevetnek nem? Foleg akibe szerelemesek, azon is nevetnek amik nem is viccesek-.- Szoval ezeken nevet, de a szerencsetlekeken meg rajtam nem. Es azt mojdja hogy barmin tud nevetni. Akkor velem miert keptelen? Es az a durva hogy en is jo arc vagyok. De ha ezt valaki meg birja nekem magyarazni en eskuszom megcsokolom a kislabaujjat!
Talán próbálj meg új viccet poént kitalálni véletlenszerűen
Vagy csatlakozz bnõd baráti körébe és kérdezd meg hogy min nevetnek akkor lehet lesz pár ötleted hogyan próbálkozz
Szerintem egy viccesen öntelt majom vagy. (Hahahahaha)
És, ha kulturáltan viselkednél...? Tudod, mint egy intelligens ember. Mint akinek van értelmes téma is az agyában, nem csak idiótaságok.
1. Valaszironak:
Eddig te voltal a legnormalisabb, koszi hogy tudtal igy valaszolni, csak annyi, hogy valasztekos a humorom es szinte barmibol tudok csinalni viccet barmikor. Meg tudom hogy min nevet a baratnoivel, de ha ugyan azt probalom az mar nalam nem vicces, meg a sajat poenjaim(amik tobbnek bejonnek a suliban) azokon nem nevet...🤷
2,3 valasziro
Koszonom ezeket a retardalt valaszokat is, azt vettem eszre hogy nem igazan tudtatok megtalalni a problema gyokeret(es ezutan neveztek idiotanak, sztem pont nem en vagyok az), nem vettetek eszre hogy a gimis matektanarom meg a volt ofom minek nevezett. Es ha ennek elneveznek akkor nyilvan tetszik nekik a humorom es gondolhatjatok hogy nincsenek idiota poenjaim es nem normalis temaim. De akkor leirom nyiltan, nem vagyok gyerekes! Jo ha ezt sikerult megerteni es ennek fuggvenyeben tudtok adni valami erdemi valaszt akkor megkoszonom, de ha keptelenek vagytok ra akkor nem kell itt lenni. Nekem segitsegre van szuksegem nem barmokra!
Nagyon ritkan mondok viccet, inkabb a temahoz kapcsolatos humoros beszolaim vannak.
En ugy tudom ha valaki szerelmes a masikba akkor is nevet, ha nem is mond annyira vicceset... Vagy nem jol tudom? Leultunk bedzelgetni errol es mondtam neki hogy a haverok meg a suliban a csajok jot nevetnek velem de o nem tud. Azt mondta hogy igen ez igy van. De az az erdekes ha o mond valamit en nem tudok nevetni mint ahogy o sem. Kapcsolatunk elejen igyan ugy nevetett masok, de most igy par honap utan mar nem. En meg sohasem hallottam annyira nevetni mint amikor azteselte hogy a tesoja amikor elindult elesett. Es nem tulzok, 5 percig kepes volt rajta ugy nevetni, mintha csikiznek. Nem birt megszolalni. Meg elment taborba 1 hetre es megismerkedett egy csavoval. Egesz nap nevettek egyutt mondta nekem es azt is hogy kerdezgettek toluk hogy van e koztuk valami. Hajnali 2 ig pokereztek minden este. Megmondta nekem hogy nem tud pokerezni, en meg mondtam hogy megtanitom, aztan megorult neki es beleegyezett. Azt mondja hogy mostmar megy aludni(kb 9 ora volt) es masnap reggel hallom hogy amugy a csavoval volt egesz este es megtanitotta pokerezni. Meg bekente a csajom labat mert fajt neki. En ott olni tudtam volna. Es nevetett azon amit mondott. Jo biztos van nalam viccesebb ember de ez kiborutott. Egy vad idegennel flortolget es nevet velem meg nem. Mar gondolkoztam azon is hogy szakitsak vele, mert ez igy nem mehet tovabb. Excsajom allandoan nevetett mellettem, de o erre valahogy keptelen, pedig ugy erzem hogy szeret. De lehet hogy csak azt mondja es B terv vagyok neki... Vagy ha nincs lo jo a szamar is. Es elegge az utobbinak erzem magam.
sztem kínukban rohognek a vicceiden és nem oszunten, a baratnod meg tudja hogy nem vagy vicces es legalabb nincs kamu rohigese.
Szanalmas vagy oregem.jgye mien jo ilyen helyesirast olvasni.
Kedves 8 as
Nem lehet sok eszed ha nem fogod fel hogy nem kinukban nevetnek. De mar leszarom ha ilyeneket ir nehany szellemi fogyatekos, akik nem tudjak feldolgozni a korulottuk zajlo vilagot
9 es
Lehet hogy igazad van, de attol meg nem nevet ha ugyan azt a fajta humort muvelem mint a baratnoi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!