Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Az elso baratommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az elso baratommal fel evig voltunk egyutt es mar 1.5 eve hogy szakitottunk. (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Azota nagyon sok fiu volt az eletemben de mindegyiket annyiban hagytam mert rajottem hogy meg az elso baratomat szeretem (vagyis csak kb 1 ev utan jottem ra, nem akartam magamnak bevallani). Csúnya vege lett de meg mindketten szerettuk egymast utana is, megse vallottuk be egymasnak. Egy ideje ujra beszelunk es nem egyertelmu jeleket ad. Igazabol baratkent de nagyon nagyon sokat nez (egy suliba jarunk) es nagyon aranyos, segitokesz. Mondta hogy honapokig hianyoztam neki folyamatosan stb... (kozben aztan volt egy masik kapcsolata is)

Most ugy erzem ujra kezdenem vele de nem tudom. Szerintetek mi legyen?

2019. okt. 10. 22:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet valóban csak barátként gondol rád. Nyilván fontos része voltál az életének és mindig is fontos leszel. Meg is mondta hogy hiányoztál neki, de talán már nem kellene erőltetni ezt a dolgot. Várd meg hogy ő esetlegesen kezdeményez e valamit, de lehet nem kellene újra kezdeni. Volt oka gondolom annak, hogy szét mentetek és lehet nem kellene erőltetni a dolgot.
2019. okt. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!