Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom, de én nagyon szeretem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jelenleg kulfoldon vagyok onkenteskedek, az exem meg otthon tanul. Amikor kijottem megbeszeltuk hogy kibirjuk, ugy volt hogy 1evig leszek kint . De 1 honap utan szakitott amit hirtelen nem ertettem, igaz veszekedtunk de mindig megbeszeltuk es nagyon szerettuk egymast. aztan kijottem es kezdtunk tavolodni, o azt mondta hogy mar nem ugy szeret mint azelott. Nagyon depis lettem es nem is ertem mert annyira imadtuk egymast. viszont emiatt haza fogok menni hamarosan, azt mondta hogy nem tudja mi lesz ha meglat, lehet hogy akkor sem fog valtozni a velemenye. vissza akarom kapni nem tudom hogy lehet visszaszerezni egy pasit? es nem azert nem vagyok egoista de szerintem en vagyok neki az elso erettebb csaj aki normalisan ad magara es nem kis tinipics😕2019. okt. 2. 22:50
11/13 anonim válasza:
Cseppet se ragaszkodj ehhez a fiúhoz! Labilis jellem. Azt csak Te hiszed, hogy nagy szerelem volt. Kutya füle volt, nem nagy szerelem! Maradj kint, ne vond felelősségre. NEM AZÉRT LETT VÉGE, MERT KIMENTÉL KÜLFÖLDRE. Elbódítottak a szép szavai ("Így meg úgy szeretlek"), Te pedig bedőltél neki. Ismerkedj mással, ezt felejtsd el!
12/13 A kérdező kommentje:
szóval csaj is lehet a dologban? en nem hinnem de mondjuk tobb mint 1000 kilometerre vagyok szoval..
2019. okt. 3. 20:41
13/13 anonim válasza:
Egy másik lány is lehet a dologban, de ezt csak ő tudná megválaszolni. Sejteni lehet ezt is, de lehet mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!