Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet ebbol meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebbol meg valami?

Figyelt kérdés

1 evig tavkapcsolatban eltunk baratnommel de egy honapja szakitott velem, mert azt mondta nem birja a tavolsagot.

Azota tobbszor is beszeltunk es tudom hogy nincs valami jol es hogy szeret es hianyzok neki, de nem akarja jelenleg folytatni.

Nyartol mar kozelebb leszek hozza koltozes miatt, szerintetek akkor lesz belole valami? En nagyon szeretem ot es nem akarom elvesziteni, de nem tudom hogy megeri e varni.

2019. szept. 28. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Aki egyszer otthagyott, azzal tuti nem kezdenék...
2019. szept. 28. 21:28
 2/2 kargor ***** válasza:
54%

Hello!

Ebből még sok minden lehet pl.: egy hosszú élet kezdete

Ha nem tudjátok meg beszélni a gondokat, akkor hagyjad!

2019. szept. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!