Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet egyszerre két embert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két embert szeretni? Szerintetek mit kéne tennünk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval. Biszex vagyok, és szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe. Aztán miután valahogy kiszerettem belőle, ismét szerelmes lettem, ezúttal a legjobb fiú barátomba. A legjobb barátnőm segített összejönni vele, mint egy kerítőnő. Boldogok voltunk, szerettük egymást. Aztán elkezdtem azt érezni, mint régen. Vagyis, ismét nem csak barátként tekintettem a legjobb barátnőmre, de közben a barátomat is szeretem. Elmeséltem mindkettejüknek. A legjobb barátnőm magát hibáztatja, pedig pont ő az, aki egyáltalán nem tehet róla. A barátommal megbeszéltük, viszont nem jutottunk semmire, se ő, se én nem tudjuk hogyan legyen tovább. Szerintetek?

2019. szept. 27. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig azt mondtam, ha nem tud valaki választani, akkor egyiket se szereti eléggé. Illetve inkább ahhoz kell húzni, akit másodjára megszerettél, mert ha az elsőt szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.

A te esetedben viszont nem egyenes a dolog, hanem ide-oda ingázol, ezért az én személyes véleményem az, hogy mindkettő felejtős.

2019. szept. 27. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Azért ez a biszexualitás sem egyszerű dolog. Nem lehet hogy a barátnődhöz csak vonzódsz, és persze szereted, de nem vagy belé szerelmes?
2019. szept. 27. 17:25
 3/9 A kérdező kommentje:

#1: köszi a gyors választ. nem szívesen felejtem el egyiküket se, mert hát mégis csak a két legjobb barátomról van szó

#2: neked is nagyon köszi. Én úgy érzem szerelmes vagyok belé 🤷🏻‍♀️

2019. szept. 27. 17:32
 4/9 kargor ***** válasza:
83%

Lehet két embert szeretni, de az nem olyan, főlleg ha szerelemről, mint ahogy az #1-is írta a másodiknál kell maradni, főlleg hogy a barátnőd nem biztos, hogy viszont szeret (szerelemből) és nem is biztos, hogy fog.

Ha a fiúval jól el vagytok, akkor felejtsd el a lányt (érzelmileg).

Megjegyzés: A legjobb az egy, tehát a legjobb nem kettő!

2019. szept. 27. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 szinte biztos, hogy nem fog a barátnőm viszont szeretni. Itt inkább az a kérdés, hogy a barátom képes lehet-e azzal a tudattal velem lenni, hogy két embert szeretek. Én az ő helyében nem biztos, hogy tudnék,de ebben a szituációban szerintem inkább ő neki van joga dönteni.

Nem vita, de nálam a legjobb barátok vannak. Akkor vagyok a legboldogabb, ha őket egyszerre látom, lehetőleg úgy, hogy ők is boldogak. Persze, külön-külön is a barátaim, de ez mégiscsak olyan, mint egy puzzle. Ha az összes "darab" a helyén van, akkor a legjobb minden.

2019. szept. 27. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a baratok nem arra vannak hogy beleszeress.
2019. okt. 19. 18:14
 7/9 alreg ***** válasza:
100%
Létezik a dolog, már identitást is csináltak belőle: poliamória a neve.
2019. okt. 19. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:

#7 hű, erre nen is gondoltam

köszönöm szépen

2019. okt. 19. 20:40
 9/9 anonim válasza:
100%
Szerintem forgasd le az életed, remek szappanopera lenne:)
2019. okt. 31. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!