Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két embert szeretni? Szerintetek mit kéne tennünk?
Én mindig azt mondtam, ha nem tud valaki választani, akkor egyiket se szereti eléggé. Illetve inkább ahhoz kell húzni, akit másodjára megszerettél, mert ha az elsőt szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
A te esetedben viszont nem egyenes a dolog, hanem ide-oda ingázol, ezért az én személyes véleményem az, hogy mindkettő felejtős.
#1: köszi a gyors választ. nem szívesen felejtem el egyiküket se, mert hát mégis csak a két legjobb barátomról van szó
#2: neked is nagyon köszi. Én úgy érzem szerelmes vagyok belé 🤷🏻♀️
Lehet két embert szeretni, de az nem olyan, főlleg ha szerelemről, mint ahogy az #1-is írta a másodiknál kell maradni, főlleg hogy a barátnőd nem biztos, hogy viszont szeret (szerelemből) és nem is biztos, hogy fog.
Ha a fiúval jól el vagytok, akkor felejtsd el a lányt (érzelmileg).
Megjegyzés: A legjobb az egy, tehát a legjobb nem kettő!
#4 szinte biztos, hogy nem fog a barátnőm viszont szeretni. Itt inkább az a kérdés, hogy a barátom képes lehet-e azzal a tudattal velem lenni, hogy két embert szeretek. Én az ő helyében nem biztos, hogy tudnék,de ebben a szituációban szerintem inkább ő neki van joga dönteni.
Nem vita, de nálam a legjobb barátok vannak. Akkor vagyok a legboldogabb, ha őket egyszerre látom, lehetőleg úgy, hogy ők is boldogak. Persze, külön-külön is a barátaim, de ez mégiscsak olyan, mint egy puzzle. Ha az összes "darab" a helyén van, akkor a legjobb minden.
#7 hű, erre nen is gondoltam
köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!