Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ehez mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Ma reggel a barátom azt mondta h ma este eljón hozzám fél óra az út neki biciklivel délután írtam vele és azt mondta h megcsinálja a dolgát otthon és jön de azóta nem írt semmit és nem jött..
2 hete vagyunk egyútt. Én 19l ő 20f
2019. szept. 3. 23:43
1/5 anonim válasza:
Lehet lepihent a dolga után és elaludt.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet. De azt kihagytam h holnapután utazok el 1 hónapra és gondoltam ezen a 2 napon még együtt leszünk..
2019. szept. 3. 23:48
3/5 anonim válasza:
Semmit nem szólnék, míg nem tudom hogy mi történt. Lehet túl sok dolga volt otthon, lehet elfáradt, lehet épp az intenzíven fekszik, de a mai világban az sem lepne meg, ha kiderülne, hogy épp egy kecskével játszik megerőszakolósat... Majd holnap beszéltek, elmondja mi történt, Te meg eldöntöd hogy mit gondolsz.
4/5 anonim válasza:
Telefonalni mar nem divat csak irni? Lehet alszik, es kozbe nem tud olvasni..
5/5 anonim válasza:
Leh h et hö elvn fogla alva.
Kituggya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!