Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 8hónapja vagyunk együtt, miota elkezdodott a suli folyton leszar, es hanyagol, ugy erzem nem vagyok fontoss neki mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az iskolában pl egy csajjal nagyon joba van es o kiseri el a szemeszetre, es nem engem kert meg, vagy hogy engem az iskolaba nem is csokol meg es nem is olel meg, nem tudom mit tegyek. Attol felek majd elhagy.2019. szept. 3. 17:14
1/6 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd el neki, mi bánt téged, ha nem érti meg, és még rosszul is reagál rá, akkor szakíts vele. Ha erre hevesen tiltakozik, és azt mondja, változni akar, akkor adj esélyt a változásra, de ha nem változik, akkor... engedd el őt.
3/6 anonim válasza:
Magyarul, nem akar teged felvallalni az iskolatarsai elott... es inkabb egy masik csajjal tolti az idot.
En ilyen fiuval nem jarnek.
Ha szeret, ne rejtegessen, hanem vallaljon fel! A helyedben en kiraknam a szuret, legyen mar egy kis meltosagod!
33/N
5/6 anonim válasza:
Teljesen normalis, fiatal lany profilja, mi bajod vele?
6/6 anonim válasza:
Semmi csak szerintme legközelebb ne hagyja kint a nevét a kérdéseknél vagy ne az igazit használja.. mert így szerintme ez cink.. 😅😅 2 perc keresés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!