Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha nincs kocsom meg jogsim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kocsom meg jogsim akkor a mai világban már tényleg nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy olyannal már nem állnak le a szép lányok ha normálisak akkor sem. Pláne elvileg már a nem olyan szépek sem! 15 felett de már néha alatta sem, mivel elvileg már ez a normális ebbe a világba, meg az, hogy min egy iphone, 6s vagy 7 , több száz like, pénz ,stb azzal jönnek mindig haverjaim ha csajt akarok magamnak. Akkor legyen kocsim is. És vigyázzak mert van olyan lány akihez minimum egy Bmw M4 kocsi is el kell!

2019. aug. 30. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Hat kocsin is van, meg iPhone-om is, megse tudok egy jo kis tini csajt felszedni. Szoval nem ezen mulik :)
2019. aug. 30. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Ne ribi barátnőt akarj szerezni.

Egyéjszakás kalandnak persze az a legjobb.

2019. aug. 31. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Maradjunk annyiban, kérdező, hogy aki tud csajozni, az öregapja rozsdás biciklijével is tud, aki meg nem, a béjemvéjével is elmehet a sóhivatalba.
2019. aug. 31. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Azok a lányok akik a kocsira vagyonra mennek csak rib...nak mondhatóak.

Egyik kérdező emlitette hogy a lányok a gazdag pasikat tartják vonzónak. Hát... nem igaz. Nem a gazdag pasikat tartják annak hanem a pénzük az ami vonzza azokat a lányokat akik másokon akarnak élősködni miközben semmit nem értek el az életben.

Egy férfi vonzóságát egy tényleg normális lánynak nem a pénze adja hanem hogy hogyan viselkedik valójában a lánnyal, kedves figyelmes megértő céltudatos, komoly minden szempontból és felelősségtudatos, stb sorolhatnám a jo tulajdonságokat ami férfivá teszi az embert.

Csak hogy elhidd, 19 éves lány vagyok és 4 éve együtt vagyok a párommal akinek nincs kocsija, nincsenek márkás cuccai, "csak" egy saját háza van, egy keverék kutyája, átlagos tv számítogép meg hát ugye ami szükséglet egy átlagos háztartáshoz.

Nem kellett nekem BMW meg amugy szimpla kocsi se... anno a butus is ebben a tévhitben volt mert füllentett hogy neki ilyen gépe van meg simán megveszi ezt meg azt aztán kicsit pofára esett hogy engem csöppet nem érdekelt mije van sose kérdeztem tőle sose kértem semmit, és mikor leesett neki hogy végig tudtam hogy füllent, és igy is vele maradtam elszégyellte magát hogy másokra hallgatott arról hogy mi kell egy "nőnek".

2019. szept. 19. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!