Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Manapság tényleg ez van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg ez van?

Figyelt kérdés
Manapság minden nő rib @nc mármint ez a generáció minek a kib @szott 5 kiló smink meg az a nagy egoizmus nem értem meg vannak a rondák? Tényleg csak ezek a nők vannak manapság? Mert én ezt tapasztalom
2019. aug. 24. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Én ilyen nőt keresek,de nem találok, szóval nem csak ilyenek vannak.F
2019. aug. 24. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Tehát aki sminkel az ribizli..ahha

Ha simneklelsz ribizli vagy, ha nem, akkor ronda...és még mi vagyunk kriminálisak?

2019. aug. 24. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
És ha igen? Eredj a templomba!
2019. aug. 24. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Attól még hogy kiábrándultál ne általánosíts. Jó sok csaj van akire nem illik a leírás és te is megtalálod a társad.
2019. aug. 24. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mikor fogjátok végre felfogni hogy a szépség szubjektív, még akkor is ha a fejetek tetejére álltok.

Egyébként meg nem, nem csak ilyen nők vannak a világon.

De annyi ilyen kérdés van, sőt annyi egyforma kérdés van, hogy ez az egész unalmas már.

Kitalálhatnátok valami értelmes kérdést is.....

2019. aug. 24. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ilyen.. Én egyedül még a szempilla spirált se tudom felrakni szépen xd
2019. aug. 25. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én lány létemre okádok a sminktől, már a gondolatától is... De ettől függetlenül nem attól lesz ribi valaki, hogy kenegeti magát, sajna ez van bele nevelve az emberekbe, hogy egy nő ettől lesz nőies, holott a mell és a segg az, ami jól mutat egy csajon, nem pedig a vakolat, amit bárki használhat...
2019. aug. 25. 11:51
 8/8 LilPumpfan01 ***** válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom,de a fiúkkal is ugyanez a helyzet. Vannak a pénzes,menő srácok márkás cuccokkal meg mindig a legújabb telóval,általában ezek szédítenek mindenkit és csak egyéjszakás kalandokat keresnek és ott van a másik véglet akiket abszolút nem érdekel hogy néznek ki,nem adnak magukra,igénytelenek.
2019. aug. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!