Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok kerekesszékes lánnyal? Ha igen, hogy közelítenétek, kezdenétek az ismerkedést?
First of all aki azt írta hogy bocsi de én nem, azt nem kéne lepontozni ha neki ez nem fér bele!
A kérdésre a válaszom:
A kerekesszék egyértelműen hátrány, ez nem kérdés.Viszont Mindenkinek van hátrányos tulajdonsága minden előnye ellenére is ez tagadhatatlan. Lehet hogy van olyan lány aki kerekesszékes, és lennék vele együtt igen, de ahhoz a többi elvárásomnak meg kell feleljen és a személyisége is bejövős kell legyen és a külseje is a kerekesszék ellenére. Egyébként tényleg nagyon ritka lenne az a lány aki kerekesszékes és lennék vele együtt, hiszen rengeteg dolgot nem tud csinálni kerekesszékben amit én szeretek és szeretném ha a barátnőmmel is lehetne csinálni (nem rosszra gondolni). De ha mondjuk az lenne a kérdés hogy a barátnőm ha kerekesszékbe kerülne vele maradnék-e, akkor a válasz igen, mert attól még ugyan úgy szeretném és nem hagynám hogy még egy problémája legyek az életben amikor alapból nagy baj történt volna vele.
Röviden, szerintem nem járnék, de kivétel biztos hogy akad és ha az élet úgy hozza ez a dolog is lehet hogy nem fog megakadályozni abban hogy összejöjjek egy ilyen lánnyal.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!