Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm?
Az van hogy 2 hete együtt vagyunk. Amikor találkozunk akkor minden jó, szercsi-lávcsi.. Leírja messengeren hogy nagyon jól érezte magát köszöni a napot stb.. kb ez tart 2 napig. Utána flegmázik velem, ha megkérdezem mi a baj leláttamozza az üzenetet,de nem válaszol.
Nos szombaton volt a legutóbbi találkánk, ottis jól éreztük magunkat.
Elment a mondoconra 28-án. (Ránéztem, júl 27-28ig tartott..) Ott megismerkedett 1 sráccal, fotózkodott vele, a srác Insta profilján kint van a barátnőm neve három darab szivecskével kiegészítve. Rákérdeztem a lánynál hogy ez mi? Utána meg egyből levette a fejem hogy én nem bízok benne,meg időt kért a kapcsolatunkból. Aztmondta hogy évente egyszer találkoznak de ma is onnan derült ki hogy a srác le ment a lányhoz hogy megnéztem az insta storyját hogy együtt vannak a napjukba.
Ti mit tennétek?! Állandóan flegma, stb.. velem nem törődik, alig írja le hogy szeret(jó ezt nem írni hanem mondani kell) de na... elég feltűnő,nem?!
Dobnátok?
Szakított velem , mert mondta h nem bírja már tovább a gyanakvásomat (?!) pedig csak annyi volt a kérdés hogy ki ez a fiú.
Valakinek hozzáfűzni valója?
Igazatok van.. :D
UPDATE:
Helybéli haverom aki ott lakik hozzá közel meglátta 1 másik sráccal enni, 1nappal azután h szakitottunk xd
Vélemény?
Éééés, instán kint van a képe h mással csókolózik.
"IBFF" XDDDDDD Azzal a bizonyos "IBFF"el.
Biztos miközbe együtt voltam vele, közbe vel volt együtt. Na m1. Mindenesetre 2 nap alatt nem csókolsz meg senkit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!