Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amit ha a barátotok csinál elolvadtok/ nagyon élveztek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 20:48
1/7 anonim válasza:
Ha ölelkezünk, rásikerült találnom egy olyan pasira, aki rendes, érzelmes és mindennél jobban szereti az öleléseket.
18/l
2/7 anonim válasza:
Mikor nála alszom, mindig megcsikiz, meg ezzel ébreszt. Én élvezem. Mindig következik belőle valami :D
3/7 anonim válasza:
Aranyos üzenetek. Vizsga előtti “menni fog” vagy csak a “joreggelt legyen szep napod”... Sportversenyeimen is mindig ott van szurkol, tamogat. Beteg voltam es odarendelte hozzam a kajat hogy ne kelljen nekem csinalni. Nyaralasunkkor is direkt hozott nekem paplant mert tudta hogy azzal szeretek aludni.. Ilyenek
4/7 anonim válasza:
En azt szeretem nagyon, mikor a hajamat piszkalja/simogatja a baratom:)
5/7 anonim válasza:
Amikor megölel hátulról,
Amikor megpuszilja a homlokom,
Amikor bennfentes vicceket mond,
Amikor becézget, (szívem, drágám, életem, cica, cicu)
Amikor rámmosolyog,
Amikor az ágyban hozzám bújik,
Amikor érzem rajta a parfümöt, amit tőlem kapott,
Amikor jó reggelt üzenetet ír,
Amikor random mondja, hogy szeretlek,
Amikor kapok tőle csokit🥰,
Amikor megnevettet,
Amikor spontán szeretkezünk.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
19/L
6/7 A kérdező kommentje:
Ezek mind nagyon aranyos dolgok ha valakinek van még valami nyugodtan írja le
2019. júl. 24. 12:38
7/7 anonim válasza:
--> Ha becézget
--> Amikor úriembérként viselkedik! ^^
(Fő az udvariasság!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!