Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás, hogy ha valakire sokat gondolsz ő azt megérzi?
Vannak elméletek miszerint a szeretet az egyetlen ami időn és téren át tud kötetlenül "terjedni" a gravitáció után.
Lehet hogy van benne valami.
Pár éve volt egy barátnőm, egyik percről a másikra szakítottunk rengeteg kimondatlan szó maradt bennünk. Mind a ketten dacosak voltunk, nem kerestük a másikat közel 1 évig.
Mint utólag kiderült ő is ahogy én is, rengeteget gondoltunk egymásra, és nagyon hiányoztunk egymásnak. Mikor már közel egy éve külön voltunk, azt se tudtuk hogy él e vagy hal e másik, én vele álmodtam. Nagyon zaklatottan ébredtem mert felkavaró álom volt.
Mikor felébredtem hajnali 2 óra körül rá 1-2 percre jött egy sms, az exbarátnőm volt az 1 év után. Azt írta hogy nagyon rossz érzése volt, egész éjjel nem tudott aludni mert úgy érezte valami baj történt velem.
Szerette volna tudni hogy minden rendeben van e velem.
Még akkor hajnalban sokat beszéltünk telefonon, aztán kiderült hogy ő is az utóbbi pár hétben nagyon sokat gondolt rám, ahogy én is rá.
Szóval el lehet ezt könyvelni véletlen egybeesésnek, de én azért hiszem hogy biztos létezhet olyan kötelék két ember között ami meghaladja a józan ész határait.
Pedig aztán nem vagyok se vallásos meg se ilyen spirituális, sőt utálom is az ilyen dolgokat :D
Ha az ezotária kategóriába tennéd fel, akkor ott lenne egy rakat idióta, aki hisz az ilyenekben. A valóságban viszint nem létezik telepátia.
Esetleg feromonoknak lehet némi szerepük, de egyelőre minimálisra becsülik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!