Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek ha a barátnőtők haspólóban és p*csa gatyában van?
Mármint kint az utcán!!Vagy nem is szeretitek ha úgy öltözködik?
Van mikor megkéritek hogy ne úgy öltözködjön?
Nem rossz h megnézik a barátnőtöket?
Akiknek viszont nincs barátnőkük vmilyen okból:
Ti szeretitek ezeket a lányokat?
Jobban vonzódtok az ilyen lányokhoz?
Hát,én annak a híve vagyok,hogy mindenki öltözzön úgy ahogy akar,mert abban önmagában még nincs semmi rossz dolog.Én speciel,csak hogy legyen ellenvélemény is,nekem sokkal jobban bejön a fentebb leírt viselet,mint a szoknya.Miért?Azért ,mert a szoknya az túlontúl hagyományos.Ha a nő szoknyában,a férfi farmerban jár az annyit tesz,hogy betartjuk az évszázados hagyományokat,ez viszont egy konzervatív felfogás,hogy a szoknya nőies.Az nőies amit egy nő/vagy inkább sok nő felvesz és divattá válik.Több nőt látni haspólóban,mint szoknyával.Akkor a haspóló a nőies a 21.században.
De,mint írtam tőlem mindenki úgy ahogy akar.
'Ti szeretitek ezeket a lányokat?'-nem feltétlenül. 'Jobban vonzódtok az ilyen lányokhoz?'-Attól függ milyen az a nő.Ha a lány alapból nem egy nagy szépség akkor hiába öltözködik így.Jó nőket akik így öltözködnek azokat meg max.megnézi az ember. Könnyebben megakad rajtuk a szemünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!