Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy minden kormbeli fiút a f. sza irányít? Mért nem kell nekik normális kapcsolat? 16L
#2-es vagyok. Hozzáteszem, hogy nyilván vannak kivételek, akik picit érettebben állnak hozzá a dolgokhoz, magamat is ilyennek tekintem. De tényleg ettől a korosztálytól ne várj el sokkal többet.
17f.
A fiúk mindig későn érnek, ez tény (És nem bántásból)
Szerintem a te korosztályodban is vannak ilyenek, csak lehet, hogy tényleg rossz közegben vagy.
És 16 évesen egyébként még elég fiatal az ember, nem igazán szeretnék lekötni magukat ennyi idősen, hisz mikor ha nem most éljék ki a vágyaikat?
Ez végül is teljesen normális reakció.
Mindenki más és biztos van kivétel a te korosztályodban is csak meg kell találnod, légy türelmes.
Adj hozzá +5 évet. Nekem exem most 23. 2 évig voltunk együtt, 15 éves koromba jöttünk össze.
Most 17 vagyok és szintén egy 21 éves sráccal ismerkedek, akit szintén nem a farka irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!