Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat még közöttük normális kapcsolat ezek után?
Nem olyan rég jöttem össze barátnőmmel és egészen idáig semmi ilyesmi viselkedést nem mutatott, csak akkor hozta elő ezt a stílusát, amikor ma elhoztam bemutatni a szüleimnek.
Feltűnően sokat káromkodott és szóltak neki, hogy kicsit tolerálja magát, mire még jobban csak folytatta. A húgom 2 éves és barátnőm konkrétan kiröhögte, hogy úgy néz ki a feje, mint valami krumpli. Látta, hogy mi nem találjuk viccesnek és hozzánk vágta, hogy milyen besavanyodottak vagyunk. Elkezdte mesélni, hogy ő szokott cigizni és megpróbált rászoktatni engem is, de nem sikerült, ezért mennyire gáz így engem a barátai közé vinni. Meg a házunkkal is kezdhetnénk valamit, mert elég ódivatúnak tűnik és már bejönni is félt, hátha ráesik valami stb.
Szüleim rögtön kifejezték a nemtetszésüket barátnőmmel kapcsolatban, de mint említettem, fogalmam sincs mi volt ez, eddig nem viselkedett még így. Mondjuk 1,5 hónap alatt annyira nem ismerhettem ki, ez is igaz, de valójában szüleim akartak vele nagyon találkozni és ezért gondoltam jó ötletnek, hogy elhozom hozzánk. Viszont barátnőm nem akar elvinni hozzájuk és nem mondta el, hogy miért.
(17 évesek vagyunk)
Ha magatok között így beszél, akkor te döntöd el neked szimpatikus e ez a stílus vagy nem...
De családdal való találkozáskor (pláne először) az ember arra törekszik, hogy jó első benyomást tegyen. (udvarias viselkedés) Szóval nonszensz miért csinálta ezt...nem tudom erre milyen "mentséget" fogadjak el. Valószínűleg semmit. (ha azért csinálta mert neki nem volt kedve ehhez, akkor azt neked kellett volna mondania, de így beégetve magát és téged a szülei előtt érthetetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!