Normális, hogy ennyire korlátoznak? Mit tegyek?
Nem, nem normális.
Nem tudom, hány éves vagy. Ha már felnőtt, akkor javaslom mielőbb költözz el és kezdj önálló életet.
Olvasd el a "Mérgező szülők" c. könyvet, sok mindenben tud segíteni. Könyvtárból ki tudod venni, vagy antikváriumból megvenni.
Igen, vannak.
Anyádat nem fogod tudni megváltoztatni, és nem is az a cél. A cél az, hogy a te hozzáállásodat tudd megváltoztatni, és ki tudj kerülni a hatása alól.
Nézz albérletet, akár csak egy szobát is, ha nem keresel sokat. Kezdd el élni a saját életedet.
Nekem is hasonló "terrorista" szüleim vannak. Mindig megy a "jót akarunk neked ha beledöglesz is". Elvileg mindent az én érdekemben tesznek, gyakorlatilag pedig az ő akaratukat akarják viszontlátni bennem. Én most jutottam oda, hogy hamarosan ki tudok költözni, és az évek alatt kezdek immunis lenni ezekre, de még mindig van pár fura dolguk, ami zavaró.
Mióta dolgozol? A barátaidat hogyan fúrja ki mellőled? Ha szeretnéd, privátban is írhatod.
23F
Ne hagyd hogy irányitson! Állj ki magadért!
Ne foglalkozz azzal amit mondd csak éld az életed.es igyekezz minél előbb elköltözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!