Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem buta “ötlet”?
Sziasztok!
Van egy fiúbarátom, akivel általános iskola első osztályàtól osztálytársak vagyunk. Most gimnáziumban kezdjük majd az utolsó előtti évet.
A helyzet az, hogy mindig is jóba voltunk, baràtként tekintettünk egymásra, de inkább csak suliban beszéltünk, iskolán kívül nem nagyon.
Ebben a tanévben valamiert többet beszéltünk, észre sem vettem, de kialakult bennem egy érzés, ami azt súgja, hogy mennyire jó páros lennénk, most figyeltem fel rá úgy igazán, hogy igazából mennyire jól néz ki, sportol, normális, rendes fiú, mindig is jól megértettük egymást, sokat beszelunk és igazán bízok benne.
Onnan jött az érzés, hogy volt egy barátom, akivel nyar elejen szakitottunk és ez a srác akivel csak barátok vagyunk, érdeklődött utánam a közös barátainktól, hogy szerintük bepróbálkozzon e nálam.
Olyan kérdések merülnek fel bennem, hogy hogyan adjak jelet, hogy én is többet érzek, illetve honnan tudjam, hogy működnénk e párként? Nem menne ez a barátságunk rovására? Később a szexualitánál esetleg nem lenne gond, hogy eddig nem így tekintettünk egymásra? Plusz osztálytárssal járni?
Abszolút tanácstalan vagyok
18/L, 18/F
(Azért ilyen keson kezdjuk a 11.osztalyt, mert kestunk alapból plusz nyelvi elokeszito elvett 1 évet, mielott valaki megkérdezné:D)
Szia.
Beszélgessetek el együtt, hogy ki mit táplál a másik irányába. Van, hogy barátok így össze is jönnek, nem ritka. Az pedig hogy osztálytársaddal jársz, csak rátok tartozik, nem másra.
19/L
Velem is ez van 17 vagyok van egy fiú barátom egymás mellett ülünk stb szóval jóba vagyunk és ebben a tanévben túl közel kerültünk egymáshoz vagyis utalgat valamire pl: közel hajol hozzám és akkor elkezdi és most mehet a csók elhívott helyekre stb lehet túl gondolom de olyan mintha kezdenék iránta mást érezni vagyis többet
Én megkérdeztem tőle hogy bejövök neked ?annyit mondott hogy hogy ő se tudja próbálj jeleket adni neki hogy kicsit bejön és akkor hátha alakul valami én is ezt csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!