Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a társkere...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a társkeresési tendenciákról?

Figyelt kérdés
[link]
2019. júl. 14. 22:17
 1/4 A kérdező kommentje:
nem tendenciákról hanem tendenciáról*
2019. júl. 14. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Számomra szomorú. Bizalmatlan vagyok az internetes ismerkedéssel szemben. Szimpatikusabb a barátokon keresztül/iskolában/utcán leszólítás. 🤷🏼‍♀️
2019. júl. 14. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

#2: Én pedig azt mondom, hogy egyáltalán nincs ezzel baj. Az internet sem egy külön dimenzió, ugyanazok az emberek lelhetők fel ott is, mint "real life". Csak jóval kevesebb a korlát.

Egyébként sem értem azt, amikor valaki kizárólag osztályban, vagy haver haverjával hajlandó ismerkedni. (Mondjuk azt sem, akinél meg kizáró ok, ha osztálytárs, de ez más tészta.) Ez olyan belterjes...

2019. júl. 14. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 mégjó, hogy máshogy látjuk a folgokat, ettől szép a világ. :) én sem csak osztályban/haver haverjával ismerkednék, hanem az interneten kivül bárhol. Ezen van a lényeg.
2019. júl. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!