Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min nevettek lányok?
A szituáció:
Külsőm: 20-as éveim elején járó férfi vagyok. Nem vagyok fene nagy divatmániás, a hajam oldalt kicsit felnyírt, de nem ecset. Inget hordok, illetve karkötőt, karórát, nem vagyok kifejezetten sovány, de azért egy hatalmas hájpacni sem.
Hogy miért skicceltem fel a külsőmet?
Munkahely: Emberek között dolgozom, embereket fogadok. Családokat is, párokat is, elég az hozzá, hogy emberekkel beszélek álló nap. És amikor bejön mondjuk 2 tinilány teszem azt 14-23 éves korig kb, akkor összenéznek, kuncognak. Én beszélek a szülőkkel mondjuk, addig ők a háttérben sugdolóznak. Ha rájuk nézek, szélesen elmosolyodnak, kuncognak tovább.
Ez kb általános.
Nincsenek önértékelési zavaraim vagy ilyesmi, viszont furdal a kíváncsiság s tette ezt egész életemben szinte, hogy ha két lány meglát egy fiút mire gondolnak, mit néznek meg, mit mérnek fel s mi az a helyzet amikor nevetés is kiváltódik?
Ti? Mit néztek meg, mit mértek fel s min nevettek egy ilyen szituációban? :D
Köszi! :D

Nos, nem, ki kell javítanom Karinthyt, soha nem fogja megérteni. :D
Jó persze, az illemszabályok, meg szokások, amikről ír.... de tényleg...Miről beszélnek a lányok? Mi az a titok amiről sugdosnak? :D
Ha valaki magára ismer ebben, kérem írjon konkrét példákat, hadd rakjam össze. :D

Van hogy azért mert ismerős van hogy azért mert jóképű van hogy azért mert kinéztünk rajta valamit (pl elálló fül, cuki orr) van hogy témába vág (pl nem tetszik ha egy férfi hegyes orrú cipőt hord) olyan is előfordulhat hogy azért mert vékony a hangja.
Számos oka lehet. 19/L
((Olyan szerencsétlen vagyok, hogy már harmadszor gepelem be mert nem küldi el😂))
Mindenesetre köszönöm, hogy vetted az időt s a fáradtságot válaszod többszöri begépelésére, cuki vagy! :D
Szóval gyakorlatilag, ha két barátnő meglát valami/valaki kitárgyalnivalót, azt azonnal megteszik, annyit téve, hogy hangjukat kicsit lejjebb véve a sugdolózás tényét imitálják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!