Miért nevettek ki a lányok?
Az ilyen vihorászó lánycsapatok még egy százas szögön is nyerítve röhögnének. Ne viccelj már... 😃
Szedd össze magad, önismeret, önfejlesztés, és rakd rendbe az önbizalmadat!! 🙂
Kit érdekel pár genetikai hulladék véleménye.
Légy már férfi!
" és rakd rendbe az önbizalmadat!!"
Mintha ez lehetséges lenne. *szemforgatós emotikon*
Nesze: 🙄🙄🙄
Csak rajtad múlik, tudod? Tenni magadért! Utánanéznj a problémáidnak, és megoldásuknak. Önbizalom az mindig az egyén saját dolga, csak és kizárólag a gondolkodásmódodon múlik.
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Tudod mióta nézek utána és keresem a válaszokat? Évek óta. De semmit nem találtam még, szerencsesütis "bölcsességeken" kívül, mint mosolyogjá meg ilyenek. Mintha attól változna bármi is. Azontúl, hogy egyrészt anatómiai adottságaim miatt nem tudom észrevehetően mosolyogni, még rosszul is éreztem magam tőle, mert nem volt rá okom.
...
...
...
És a félelmek akkor is megmaradtak.
Nem mondom, hogy rendben van, de ha túlsúlyos vagy, esetleg az arcodon van valami, kinevethettek emiatt, de mint ex-tinilány, szerintem csak hasonlítasz valakire, akit ismernek.
Mi akkor is csináltunk ilyet, ha valakinek olyan *cipője* volt, mint a "nagyfiúnak", aki tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!