Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki ezzel így?
Figyelt kérdés
Elegem van mindenből, mindenkinek van valakije akivel ide meg oda megy nekem meg nincs senkim de mégkilátásban sem pedig nem vagyok csúnya lány. Teljesen lenegy már az éltkedvem ettől az egyedülétöl.
16L
2019. júl. 8. 19:23
2/12 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem siettem el szerintem lehet úgy tünik de szerintem 16 éves (majdnem 17) már teljesen belefér egy kapcsolat
2019. júl. 8. 19:43
4/12 anonim válasza:
Nem lehet elsietni, már ilyen korában természetes, hogy van valakije mindenkinek, kivéve akiknek nincs. Nekem nem volt 16 évesen, most meg vén fejjel (tini kategóriához képest) szintén nincs. Akinek nem jön össze semmi (mint nekem sem), ott mindig van valami belül. F
5/12 Thoughtful válasza:
Előbb utóbb ugyis jön valaki hülyeség ezen szomorkodni inkább használd ki h szingli vagy es azt csinálsz amit akarsz azzal beszelsz akivel akarsz szorakozz a barataiddal,legyél a családdal. Ne engedj a társadalmi nyomásnak miszerint gáz ennyi idősen egyedül állónak lenni
6/12 anonim válasza:
Mintha az életem irtad volna le..legalább nem vagy egyedül ezzel
7/12 anonim válasza:
Én is így vagyok dehát nincs mit tenni. Légy türelmes:)
19L
8/12 anonim válasza:
Pont ma gondolkoztam el en is ezen, hogy mar egy eve nem tetszik senki es mar tok felidegesit😂
9/12 anonim válasza:
Jézusom 🤦 16 évesen inkább a tanulással foglalkozzál.
10/12 anonim válasza:
En leszharom kb mert egy valaki kell, rajta kívül senki ergo nem nagyon tartom magam magányosnak csak amikor xy-ra gondolok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!