Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez baj?

Figyelt kérdés
Nektek mennyire baj ha egy fiú duci és aranyos,"cuki" kinézete van?
2019. júl. 4. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
attól hogy dagadt vagy nem leszel aranyos
2019. júl. 4. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

A kettő nem jár együtt. Lehet valaki duci, de nem aranyos vagy cuki.

Nekem nem az esetem az ilyen külső.

18/L

2019. júl. 4. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Sportolj, táplálkozz egészségesen és fogyj le! A szép lányok sosem az ilyen fiúkkal jönnek össze. A lányoknak az kell hogy jól nézzen ki a srác, legyen jól öltözött, igényes, jó alkatú és nem az hogy cuki legyen!
2019. júl. 4. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem baj
2019. júl. 4. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Nekem baj lenne, mivel sportolok és fontos számomra hogy a párom is sportos legyen. Ráadásul esztétikai szempontból is végig kell nézni a dolgokat. Nem szabad álszentnek lenni, egy bizonyos fokig igenis számít a külső! Számít hogy szexuálisan is kívánjak egy pasit, es ugyan nem kell kockahas, de számomra a duci test lelombozó.

19L

(Nem kell lepontozni, egyéni véleményt kért és azt is mondtam.)

2019. júl. 4. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy nézel ki, mint egy jól lakott ovis, akkor igen baj.
2019. júl. 4. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elso hiba az hogy joindulatu valaszokat vartal. A masodik pedig hogy ketelkedsz magadban! Csak ennyit mondanek.
2019. júl. 4. 22:23
 8/8 anonim válasza:

Szia!

A jelenlegi barátom ducibb, kicsit mackósabb típus, az exem vékony, csontos volt. És jobban szeretem a mackós típust, mert mikor anno megöleltem az exem éreztem az összes csontját és kényelmetlen volt. A cukiság (szerintem) inkább kortól függ, mert egy fiatalabb fiú simán lehet cuki, de 20 fölött inkább legyen pasis mint cuki.

2019. aug. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!