Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok erről? Mi lenne az első benyomás?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátom, aki instagrammon eléggé aktív szokott lenni. Ezt ne úgy értsétek, hogy sokat posztol, hanem inkább úgy, hogy sok embert követ. Többnyire lányokat követ, és ha megtetszik neki valaki, általában általában be is követi az illetőt. Ez úgy néz ki, hogy van kb 500-600 követése, annak kb a 65-70% -át ilyen lányok / ismerősök teszik ki. Likeolgatni nem nagyon szokta a képeiket, inkább csak nézi.

Kérdésem az lenne, hogy számotokra ez mennyire lenne probléma, ha kiderülne ismerkedéskor? Magamon is tapasztaltam, hogy néha be-be követek olyan embereket, akiket nem ismerek (max látásból), viszont jól néznek, szóval.. És azon agyaltam, hogy ez vajon mennyire zavarhatja az éppen aktuális beszélgető partneremet, akivel ismerkedni próbálok.

2019. júl. 1. 15:22
 1/2 anonim válasza:
47%
Ez nem baj a férfiak ugy lettek programozva hogy minel tobb és minel jobb egyedtol csinaljon gyereket bye
2019. júl. 1. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem kicsit zavarna
2019. júl. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!