Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire gáz, ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VIOLET EVERGARDEN kérdése:

Az mennyire gáz, ha valaki jelölgeti az exét a képein?

Figyelt kérdés

Szóval.Van egy fiú, akivel hirtelen nagyon jóban lettem.Ugye elkedztünk irogatni, valamint kiderült, hogy nem sokára a mi sulinkba fog járni és évfolyamtársam lesz.Ám nem rég kiderült, hogy az exe a volt általános iskolás "barátnőm".Sohasem voltam vele risszban, sem jóban, csak néha jártunk el egy-két helyre, mert egyezett a baráti körünk.

Ma, pedig felmentem Instagram-ra és mivel megjelölt a képén, ugye kidobta értesítésnek.Belikeoltam a fotót, majd csak úgy kíváncsiságból megnéztem kik vannak még rajta megjelölve, majd megtaláltam azt a fiú nevét is,akivel irogatok, neki, pedig az exe.Fennt a bal sarokban elkülönítve a többiektől.

Azt tudom, hogy nem szépen váltak el. Mondhatjuk nem volt Happy End a szemszögükből, a csaj pedig mindennek elhordta szegény srácot.Most pedig jelölgeti a képein.

Kezdjek félni? 😂😂

2019. júl. 3. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy kibékülnek. De lehet hogy ujra tetszik a csajnak. Ilyet az en barátnöim is szoktak csinalni🙄
2019. júl. 4. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Haat nem vagyok valami nagy emberismero xdd de szerintem az emberek nem szoktak csak ugy random megjelolni masokat plane ha az az exe
2019. júl. 4. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy jól vagy rosszul válnak el, az ex az ex, a lezárt múlt, amit már nem kéne piszkálgatni, mert parasztság és kényelmetlen a másik félnek is. Ez az egyik része. Az pedig egyenesen gáz, igen, hogy már beszél egy másik lánnyal, de még jelölgeti az exét. Kb. azt a feelinget kelti hogy reakciót akar kicsikarni a csajból (féltékennyé próbálva tenni őt azzal, hogy látja rajta egy másik lány jelölését) és/vagy megakarja tartani mint figyelmet adó forrást, akit előhúz a hátsó zsebéből ha úgy érzi hogy szüksége van valamire.
2019. júl. 4. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már azt gáznak tartom, ha embereket jelöl meg a saját képén. Ha nincs rajt, akkor minek??? A fiatalok hülyesége, tisztelet a kivételnek... Mondjuk 21 évesen durva ilyet írni. :D
2019. júl. 4. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt, de eléggé félreérthetően fogalmaztam.

A lány jelölgeti a képein.A srác, pedig csak van 😂😂

2019. júl. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!