Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha valaki jelölgeti az exét a képein?
Szóval.Van egy fiú, akivel hirtelen nagyon jóban lettem.Ugye elkedztünk irogatni, valamint kiderült, hogy nem sokára a mi sulinkba fog járni és évfolyamtársam lesz.Ám nem rég kiderült, hogy az exe a volt általános iskolás "barátnőm".Sohasem voltam vele risszban, sem jóban, csak néha jártunk el egy-két helyre, mert egyezett a baráti körünk.
Ma, pedig felmentem Instagram-ra és mivel megjelölt a képén, ugye kidobta értesítésnek.Belikeoltam a fotót, majd csak úgy kíváncsiságból megnéztem kik vannak még rajta megjelölve, majd megtaláltam azt a fiú nevét is,akivel irogatok, neki, pedig az exe.Fennt a bal sarokban elkülönítve a többiektől.
Azt tudom, hogy nem szépen váltak el. Mondhatjuk nem volt Happy End a szemszögükből, a csaj pedig mindennek elhordta szegény srácot.Most pedig jelölgeti a képein.
Kezdjek félni? 😂😂
Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt, de eléggé félreérthetően fogalmaztam.
A lány jelölgeti a képein.A srác, pedig csak van 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!