Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki? Többi lent.

Figyelt kérdés

Story:

14 vagyok, most leszek 8.-os, es van egy lany aki irant joval tobbet erzek mint barátság.

A lány idosebb nalam (bar o is 14) es o jovore 9.-es lesz.

Elmondta, hogy o is erez irantam valamit.

En ismerem ot, tudom hogyha belemennék egy esetleges kapcsolatba vele, akkor mikor elkezdodik a suli (mar nem egy suliba fogunk jarni ugye, o kozepsulis lesz) mar nem fog szeretni.

Tudom es kesz, o ilyen.

Es en meg nem akarok letört lenni amiatt, hogy egyik naprol a masikra elfelejt.

Viszont en szeretem ot nagyon .

Szerintetek megmondjam neki, hogy amiatt nem mennék bele ebbe a kapcsolatba, mert ismerem ot, es tudom, hogy szeptbertol el fog felejteni???

2019. júl. 3. 22:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Helyesbitek: ...",hogy szeptembertől el fog felejteni???"
2019. júl. 3. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert biztos fog talalni maganak ott a masik suliba "jobb pasikat"
2019. júl. 3. 22:59
 3/8 anonim válasza:
Le fog tiltani a gyakorikerdesek.hu mivel még nem vagy 16 éves és ezt kiírtad a kérdésedben.
2019. júl. 3. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat ne legyen sztem
2019. júl. 3. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem lenne tavkapcsolat. Csak elmegy mas suliba de ott nem lesz koleszos meg semmi ilyen. Kb 25 km-re lesz a suli (ahova o fog jarni) meg ahol en lakok ( egy varosba lakunk, es eddig egy suliba is jartunk)
2019. júl. 3. 23:17
 6/8 A kérdező kommentje:
3. Valaszolonak meg uzenem, hogy amigy te tudod hogy szexuális kategoriaba miket szoktak irni 12-14-15 evesek? Xdd
2019. júl. 3. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Több okot nem adtál meg erre, minthogy te ismered és kész, ami igaz, de innentől mi többet nem fogunk tudni hozzátenni. Ha azt mondod biztos ez lenne, akkor nyilván nincs értelme elmondani és hagyd, zárd le magadban és ismerkedj olyan lányokkal akik normálisak. Viszont mitől is olyan biztos az, hogy csettintésre elfelejt? Mentális baja van vagy miről van szó? Azon túl, hogy biztos ez lesz és kész, mert ez azért nem olyan erős magyarázat.
2019. júl. 4. 10:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Jo jo , kicsit tuloztam.

O olyan, hogy ha uj kozegbe kerul, hiaba hogy van esetleg baratja, akkor is elkezd massal ismerkedni.

2019. júl. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!