Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden fiút csak ez érdekel?
Komolyan minden fiút csak az érdekel, hogy megdöntsön egy lányt, majd ott hagyja? Fiúk, ti nem álmodoztok olyanról, mint például a barátnőtökkel eltölteni egy kellemes hétvégét a Balatonon csak kettesben, moziba járni, este sétálni a város fényei alatt, külföldre utazni, vagy csak egy nyugodt éjszakán összebújni? Van olyan fiú akit érdekelnek az érzelmek és nem csak a kanos farka vezeti? Éppen ismerkedtem egy sráccal és talán kezdtem volna megkedvelni, mikor kiderult, hogy kavar mindenkivel, úgyhogy faképnél is hagytam.
Nem szeretek általánosítani, szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy vannak e srácok akik vágynak a fentebb leirt dolgokra az egyetlen(!) barátnőjükkel:)

Annak, hogy 16 évesen mindenkit meg akarunk dönteni annak 2 oka van.1, hormonális 2, egy formás fenékre feszülő farmershort. Kérdésedre válaszolva, vannak kivételek is hidd el, én például most megyek eltölteni 1 hétvégét a barátnőmmel a Balaton, és a felsorolt programjaidat már mind kipipáltuk rengetegszer, van közös bakancslistánk, hogy mit akarunk csinálni.
16F ( 17 éves a barátnőm és másfél éves kapcsolat nemtom számít e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!