Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden fiút csak ez érdekel?
Komolyan minden fiút csak az érdekel, hogy megdöntsön egy lányt, majd ott hagyja? Fiúk, ti nem álmodoztok olyanról, mint például a barátnőtökkel eltölteni egy kellemes hétvégét a Balatonon csak kettesben, moziba járni, este sétálni a város fényei alatt, külföldre utazni, vagy csak egy nyugodt éjszakán összebújni? Van olyan fiú akit érdekelnek az érzelmek és nem csak a kanos farka vezeti? Éppen ismerkedtem egy sráccal és talán kezdtem volna megkedvelni, mikor kiderult, hogy kavar mindenkivel, úgyhogy faképnél is hagytam.
Nem szeretek általánosítani, szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy vannak e srácok akik vágynak a fentebb leirt dolgokra az egyetlen(!) barátnőjükkel:)
Ez nem férfi típus kérdése, hanem korosztály. Ezt úgy hívják, hogy serdülőkor.
Tizenéves srácoknak mindig a szexen jár az esze, mert hormonális okokból kifolyólag túlműködik egy bizonyos szervünk. A húszas évekkel szépen lassan csillapodik.
Én most 25 éves vagyok és egyre jobban vágyom komoly, hosszútávú kapcsolatra, ahol fontos a kommunikáció és az érzelmek, a közös jövő stb.
Tizenévesen még tapasztalni akartam, érezni egy lány testét, ahogy a egyesól a testünk, mert éjjel-nappal állt a péniszem.
Ez egy biológiai dolog, nem lehet felülírni.
Nem írtad, hogy hány éves vagy, de érdemes az érettebb korosztályban is ismerkedned, hátha ott több sikerrel jársz.
#5-ös
Kikérem magamnak, (még) tizenéves vagyok, és már 1-2 éve is el tudtam volna képzelni egy hosszú kapcsolatot, sose tudtam volna kihasználni egy lány se, igaz nem volt alkalmam még sajnos eddig kapcsolatra.
Lassan 21 éves fiú vagyok, és életemben nem volt párkapcsolat.. Viszont milyen érdekes hogy a semmirekellő drogos macsó idiótákhoz meg ragadnak a nők, és pont ezért az ilyen fiúk csak kalandozni akarnak egyet.. De hogy ha a lányoknak ez rossz akkor miért kedvelik az ilyen fiúkat? Valószínűleg azért mert izgalmasnak gondolhatják, és azt gondolják hogy ő lesz életük "szerelme".
Egy jó példa erre hogy az egyik lány ismerősöm összejött egy ilyen idióta sráccal, mert azt hitte hogy lesz komoly kapcsolat, a lánynak azóta van egy gyereke, de a srác sehol..
Szóval minél "menőbb" a srác annál veszélyesebb..
Ha a srác szexuális utalásokat tesz, vagy póénkodik ezzel akkor egyértelmű..
Adj esélyt a többi srácnak is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!