Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne értelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne értelme elmondani nekik hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, kb 4 éve tudom, hogy biszex is, már volt egy 2 hónapos kapcsolatom egy lánnyal. Persze fiúkkal is, de az most mindegy.

Most nincs senkim, de úgy érzem el kéne mondanom anyámnak és a bátyámnak.

Anyám kicsit homofób, de nem vallásos, csak azt mondja nem szereti, hogy valaki felvág azzal hogy ő "b**zi" meg egyéb megjegyzéseket tesz nagyon ritkán.

A bátyám semlegesen áll a dologhoz.

Nem tudom lenne e értelme, ha egyszer nincs barátnőm, lehet feleslegesen keverném vele a port. Viszont valamiért szeretném ha tudnák, és biztos lehetnék benne, hogy szeretnek és elfogadnak ahogy vagyok.

2019. jún. 29. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először a bátyádnak mondd el, és kérj tőle tanácsot, hogy hogy tálald ezt anyádnak
2019. jún. 29. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is elosszir kerj tanacsot a battyadtol. De mindenkeppen mond el
2019. jún. 30. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem nem feltétlen hátrány ha nem tudják, de ez egyéni vélemény legalább nem lesz ebből 110%-ig semmi gond. Persze, ha lenne egy barátnőd legalább nem úgy kéne be jelenteni hogy hali anya biszex vagyok és most épp barátnőm van, hanem lehet jobb ha előtte tudja. Persze ha egyáltalán akarod hogy továbbra is közöd legyen lányokhoz is.
2019. júl. 1. 18:31
 4/4 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Ráér, ha komoly kapcsolatod lesz.
2019. júl. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!