Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen az ideális fiú külsőre?
Legalább 180 centi magas, széles váll, izmos mellkas, erős kar és láb, sötét haj, szemszín mindegy.
De hozzátenném, hogy az igazi vonzalomhoz nem elég a külső, kell valami belső kisugárzás is, ami megragad. És ha ez megvan, akkor lehet a külső egészen másmilyen is.
Erre a kérdésre most mégis milyen választ vársz? :D
Ilyen alapon az ideális nő nedvesedik az UCS szettektől és átenged az államvizsgán... XD
Barna, kicsit hosszabb haj (amit lehet túrni :DD), olyan 175cm vagy magasabb, és legyenek szépek a fogai
De igazából az összkép a lényeg, amiket leírtam, igazából csak előnybe vannak.
NE pontozzatok le, mert tényleg ez jön be!
● Magasság mindegy, 165+ tól jöhet, de legideálisabb esetben 190+ centis lóba#ó
● testalkatra sportosan vékony, az a tipikus pasi aki edz, de alig szed magára izmot. De attól még van rajta, szóval vékony de izmos.
● a haja mindegy, csak legyen ápolt és álljon jól neki. Azért ha lehet akkor bele tudjak túrni.
● a szeme is mindegy, láttam már ijesztő kék szemet és igéző "átlagos barnát" is.
● arcra a lényeg hogy legyen jó az összkép, de szeretem ha egy kicsit "babaarcú", vastag szájjal.
● és lehet hogy bolond vagyok, de szeretem ha egy fiúnak jó a segge:D
Egyébként pedig ezek nem annyira számítanak, csak elképzelések, valójában a belső és a külső harmóniája adja meg hogy tetszik-e valaki:)
19L
Nálam ezek a tulajdonságok nem mérvadók.
Sokkal inkább úgymond az összkép ami számít nálam. Legyen a srácnak egy olyan kisugárzása, fellépése ami valamiért megfog. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy határozott, aranyos mosoly és kész :D
Ezenfelül persze a személyisége ami a legfonotosabb, de ez nem volt a kérdésben.
Nagyvonalakban ennyi. Nincsen ideálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!