Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 3 kérdés van a leírásban
Az a baj velem hogy én mindig be mesélem magamnak hogy idővel minden jobb lesz és kicsit félek a csalodástól megprobálnám mással de félek a csalodástól tudom lassan ideje lenne ezeket is átélnem viszont amiota a barátommal hibáztunk megjavult nem bánt engem vmennyivel többet szeretget de ha már testileg nem is bánt de lelkileg még mindig szokott néha viszont igen én nekem is a másik fiú kapcsolatban ez jutott eszembe hogy ő meg is csalna de ezzel a fiúval 4 hónapja beszélgetek azt állitja belém szeretett...aztán a buliba jött össze a csajjal...de szerintem azért mert egyszer azt mondtam neki felejtsen el keressen más lányt...és nem ez az hogy én sem akarok vele összeköltözni..
Hanem találkozgatni megismerni jobban egymást mert interneten keresztül még a csillagos eget is lehazudhatja...de a barátom se szeretné hogy elhagyjam azért változott meg nem bánt már legalább is azóta történtek ota nem csak lelkileg de probál szeretgetni ahogyan csak tudd de azt mondja nekem hogy ő tőle soha ne várjak többet mert ő nem tudd többet adni...de látom rajta hogy probálkozik..jövöt tervezz velem csak az ő érdekeit és az enyémet nézi...és a mai világban nagyon ritka már az olyan fiú vagy lány akivel tényleg lehetne egy komoly kapcsolat...és akivel irok benne se tudok megbízni...még meg nem ismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!