Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Bocsi, lehet hogy túl tipikus és unalmas sztori, de tényleg megköszönném ha tudnátok segíteni. Gimis lány vagyok, elég csendes az osztályban, kb 4 emberrel szoktam beszélgetni, a többiekkel csak akkor ha muszáj vagy pár mondatot. Mások szerint szép vagyok, én nem tudom, sokszor változik hogy hogyan látom magam, de csúnya biztosan nem vagyok.😅 Szóval van egy srác, aki az osztálytársam aki egy ideje tetszik, de sose mutatom ki az ilyeneket. 😅 Tipikus "menő", jó fej, helyes srác. Ritkán beszélünk, de nem hinném hogy baja lenne velem, mert volt hogy poénkodott velem is, csak nem tudom elengedni ilyenkor magam. Pedig hasonló a humorunk, es tudom hogy bírna ha tudnék lazítani, csak nehéz. :/ Szerintetek hagyjam, vagy próbálkozzal valahogy nyár után? És ha igen, akkor hogyan? (Bocsi hogy hosszú lett)
2019. jún. 23. 23:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Átküldesz neki valami vicceset, azzal, hogy ő jutott eszedbe róla

Kis beszélgetés, hogy telik a nyár, mik a tervek, kis panaszkodás, hogy a barátnőd nem ér rá veled moziba/strandra/koncertre menni és milyen rossz neked, hogy most van nyár, de nincs kivel kimozdulnod

Hátha veszi a lapot

Ha nem, ráírsz jövő héten is, hogy mizu, mert "uncsizol"

Ha ez sem jön be megkérdezed, hogy szerinte melyik fürdőruha áll neked jobban, persze képekkel.

2019. jún. 24. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!