Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon égő? Lehet esélyem?
Figyelt kérdés
Falun élek, 17 éves vagyok. Bejön egy most elballagott nyolcadikos fiú.Szeptembertől 12.-es leszek.Úgy érzem túlságosan bejön nekem és érzéseket is kivált belőlem. Nem ismerem a srácot, életemben pár mondatot beszéltem vele, úgy hogy ő jött oda hozzám. Arra is rájöttem, hogy azért is akarom ezt fiút, mert amit ő él most át én azt újra átélném, ez az indok miatt meg egyből lemondanék róla. Valószínűleg ugyanabban fog tanulni mint én, ezért még a buszozás is összehozhatna minket, illetve az általános iskolás osztálya segtíhet talán ebben. Csak azt szégyellem , hogy ő szeptembertől kilencedikes lesz én meg végzős.2019. jún. 23. 15:49
2/6 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha te is annak tartod. Egyébként meg biztosan nyitott lenne feléd, csak szerintem kicsit bátortalan lenne.
3/6 anonim válasza:
A srác most lesz 9.es.Hány éves lehet kb.?15?Te meg 17.Ez csak két év.Ez gyakori korkülönbség pároknál.Sok haveromnak van 2 évvel fiatalabb párja.Igaz,náluk a nemek fordítva vannak,de az nem jelent semmit.Ha érett a srác,és te sem érzed a dolgot gáznak akkor nincs baj.Egyébként meg szerintem simán lehet esélyed.Én 14-15 éves koromban bomlottam a 17 éves lányokért :)
5/6 anonim válasza:
Szerinted hany fiu tenne ossze a ket kezet ebben a korosztalyban egy nala ket evvel idosebb baratnoert?:DDD
Nem is nagyon van menobb ennel a fiuknal ilyenkor.:D
Sok sikert amugy, anyam es apam kozott 6 ev van anyam javara. Aztan meg megvannak😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!