Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem még nála?
Figyelt kérdés
Év eleje óta elég jóba lettem egy fiuval. Sokat beszélgettünk, szinte minden nap. Sokszor voltunk egy terembe ketten és jól elbeszélgettünk mindig, együtt zenéltünk sokat.(mind a ketten zongoristák vagyunk) mindig keresett messengeren is és sokat bókolt. Eleinte nekem nem tetszett a srác igazán de több idő elteltével beleszerettem. De a beszélgetédek kezdtek ellaposodni és kezdtünk eltávolodni egymástól. Kiderült hogy egy másik lánynak vallott szerelmet.Ráadásul a szobatársamnak. Kicsit összetörtem. A lány visszautasította. Azóta eltelt pár hónap. Mostanába újra beszélünk egyre többet. Ugyanúgy bókol nekem, más ha olvasná az üzeneteket azt hinné tetszek neki. De félek hogy nem lépett túl a lányon és én csak egy pótlék vagyok neki.. Nagyon fáj mert én szeretem és nem bírom nélküle.vagy sose tetszetteem neki... És ha elmondanám mit érzek? Az rontana a helyzeten?2019. ápr. 21. 21:51
1/2 anonim válasza:
Mond el, minnél elöbb.
Tegyél be egy Avril számot, szedd össze a bátorságod és hajra.
jöjjön aminek jönnie kell.
2/2 anonim válasza:
A szobatársnőd visszautasította. Később újra sokat beszélgettek. Hát akkor beszélgessetek! Erről is, meg arról is, meg mindenről - egyebek mellett a szerelemről is.
Érdekes, hogy a másik lány felé kezdeményezett, de feléd nem, holott naponta beszélgettek. Nem tudom a beszédeitek témáját, de mit vársz tőle? Randevút, puszit, ölelést? A randevúk már megvannak. A többit provokáld ki belőle, de alighanem csalódni fogsz, mert várható, hogy ő egy ponton már lehorgonyzott.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!