Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki bejön de nem járunk egy suliba és max. csak egyszer találkozunk egy héten de szeretném ha felfigyelne rám. Néha úgy érzem mintha flörtölne velem máskor meg teljesen hidegen hagy. Ez jelenthet valamit? Nem vagyok az a tipikus lány akire mindenki rányomul, sőt inkább a lúzerek táborát erősítem ha van ilyen. Csak szeretném időben megtudni, hogy én is tetszem-e neki vagy sem, mert ősszel megy egyetemre és akkor többet nem fogom látni maximum nagyon ritkán.
16/L
2018. nov. 11. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!