Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de ő több lánynak is udvrol egyszerre (köztük nekem is.)
Adok mindegyik lányról egy személyleírást, ezek után meg tudnátok mondni, hogy mennyi esélyem lehet?
1.:Négyes tanuló, nagyon-nagyonn gyönörű, de folyamatosan idegesít másokat, főnökösködik.
2.:Igazi osztályelső.Fekete, rövid ahaja, nagyon ,,kerek" a feje (nem áll neki túl jól) emellett kicsit túlsúlyos is.
3.:Elég rossz tanuló, ellenben még tavaly együtt voltak a fiúval, rövid szőkés haj. Őt azért vettem bele, mert mostanában vele is elég sokat jppofizik az a fiú.
4.:Egy vékony, jótanuló, spotos mintadiáklányról van szó.Igazából őt tartom a legesélyesebbnek, csak vele az a baj, hogy szó szerint nincs egyénisége.1 éven keresztül gyúrt rá hogy úgy írjon mint én...Full ,,tömegruhába" jár..
És itt vagyok én: Ötös tanuló vagyko, bár van egy-két négyesem is, rövid barna hajm van emellett nem szeretek menőzni, a stúlosom kicsit darkos, de nem annyira. Nem vagyok zárkózott, szeretek ismerkedni. A fiúval elég jó kapcsolatban vagyok.
És itt van ő: Nem egy tipikus mintapasi.Nagyon jó a humorérzéke, szőkésbarna haja van, négyes-ötös tanuló, és focizik.Emellett a nem túl komoly, de nm is a leszarom stílusú lányok jönnek be neki.Nem szereti a hisztisz, királylányokat, meg a drámakirálynőkeet.
Válaszokat előre is köszi :)
Nem tudni hogy ki ő vagy te vagy a többiek ezek alapján bejön neki a rövid haj pont ugyanannyi esélyed van mint a többinek mivel leírás alapján egyformák vagytok kb szóval valszeg van kedvence csak épp nem fogja elárulni.
Jah és lehet hogy nem az a kedvence akivel sokat van mivel fiú vagyok pontosan tudom hogy aki nagyon tetszik azzal nehezebb beszélgetni mint azzal aki nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!