Ha lefogyok lesz eselyem nala?
Van egy baratom, akivel nagyon jol kijovok, nagyon sok bizalmas dolgott megosztott velem, olyanokat amiket senki massal, o maga mondta, hogy mennyire kulonlegesnek tart, hogy nagyon szereti a hangomat, mert lagy es megnyugtato, hogy nagyon szeret velem logni.
Csakhogy van kb 30 kg tulsulyom, ugyhogy csak baratkent tekint ram.
Szerintetek ha lefogynek, akkor tobb eselyem volna nala, ha mar ennyire jol elvagyunk egymassal? Vagy ez mar teljesen eselytelen es sose fog bennem mast latni csak baratot?
Hát mihez képest 30?
Magasságodat súlyodat leírhattad volna. De ha tényleg sok akkor nem csak pasi, hanem magadért is tedd meg.
Ha kondis a gyerek még segíthetne is pl együtt torna stb. Alakulna a tested és több közös pillanat. Lehet összejönnétek az eredmény végén.
De vannak olyan emberek, akik közvetlenek tudnak lenni rokon lelkekkel vagy jófej emberekkel s a barátság teszi őket boldoggá.
S lehet szeretni valakit belső dolgok miatt, de ha nincs testi vonzalom akkor nincs esély se. Pl én se vonzódom a pufi pasikhoz, nem hogy még testi kapcsolatot létesítsek... Egyértelmű: Nincs testi vonzalom csak lelki társ, abból nem lesz összebújás :3
23-N
Tudom, hogy akkor tobb lehetosegem lesz, volt mar, hogy lefogytam, es akkor ozonlottek a pasik, csak sajnos elszurtam.
Csak remelem nala is, es nem dontotte el veglegesen, hogy csak a baratja lehetek, mert o kulonleges szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!