Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen fiúk/lányok jönnek be? Külső, első?
Nekem külsőre nincs egy úgymond adott tulajdonság,ha szerintem helyes egy srác akkor helyes. Viszont a belső az sokat számít,ha valaki vicces,megértő,tud hülyéskedni úgy hogy még is lehet vele komolyan beszélgetni.
(Csak kíváncsiságból kérdezem 🙂)
16/L
Fogjon meg a külseje, mert nyilvát azt látom először... Legyen hűséges, ne legyen annyira nőcsábász, legyen humora,de komoly dolgokról is lehessen vele beszélgetni. Legyen normális, de nem baj ha tisztában van azzal, ha jól néz ki. Legyen minimum velem egymagas, legyen esze. Legyen jó reakcióképessége, valamint tudjon szeretni és értse a humoromat. Ne abból álljon a szókincse, hogy bazzeg és g*ci, és ne alkoholizáljon és ne cigizzen és tudjon a telefonja nélkül élni. Tudjon hallgatni és vígasztalni.
Na ez a pasi eddig csak a képzeletemben létezett, de mostmár... ugyanott van ahol volt eddig is. Olyan mint egy sárkány. Hiába szeretnénk, nem kaphatjuk meg. Eddig hittem az igaz szerelemben. Most elbizonytalanodtam....
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!