Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek a dolgoknak oka van?
Sziasztok,előre szólók,hogy hosszú lesz,aki végig olvassa, annak köszönöm.
Szóval az egész kb 3 éve kezdődött,amikor megismertem egy fiút.
Amikor először beszéltünk,eléggé negatív véleménnyel voltam róla,de én már akkor tetszettem neki.. (neten beszéltünk először)
Rá kb. 2 hétre találkoztunk.
És az első taliról úgy mentem haza,hogy fülig ért a szám,és úgy viselkedtem,mint egy 8 éves...
Konkrétan az első találkozásunk után beleszerettem.. (Lehet ítélkezni,de előbb olvasd végig!)
Teltek a napok,és láttam,hogy a fiú is hasonlóan vélekedik,ahogyan én.
És összejöttünk.. életem legjobb időszaka volt,teljesen olyan volt mint én,forrófejű és tisztaszívű.
Aztán egy hónap után szakítottam vele.
Egy hülye félreértés miatt mentünk szét,azt hitte megcsaltam...
És hiàba mentünk szét,èn ugyan úgy szerettem..
Aztán telt az idő,rá egy hétre találkoztunk,és ugyan olyan volt mintha misem történt volna...
megcsalta nem is egy barátnőjét velem,és tudom,nem volt szép dolog,de akkor csak az érdekelt,hogy vele legyek.
De mint mindenki sejtheti,nem ment.
Kb. júliusig mindig találkoztunk és folytattuk ezt ( fél évig)
De ott megszakadt a dolog. Belefáradtam. De ugyan úgy szerettem.. hiába telt el 6 hónap,nem ment,valahogy mindig ott volt. Vagy összefutottam vele,vagy láttam a dátumunkat,vagy amikor kezdtem elfelejteni,akkor vele álmodtam.
Voltak nagyobb viták,a barátnője miatt,és akkor nagyon megromlott a kapcsolatunk... aztán nem is beszéltünk 1 évig,egyszer láttam őt a buszon (amire amúgy véletlen szàltunk fel barátnőmmel,ugyan is másikra kellett volna..) aztán erre rá egy évre kibékültünk,de ugyan az történt újra és újra.
Akkor is be kellett ismernem magamnak,hogy szeretem. (Csak mellékesen mondanám,hogy itt már 2 éve nem voltunk együtt)
És idén április környékén,talàlkoztunk,és megcsókólt. És mondanom sem kell... megint ugyan az történt.
Kb 1 hónapja beszéltem vele utoljára,nagyon összevesztünk,és most úgy érzem,vége.
Talán jobb így... csak annyiszor jött vissza,mindig mikor elfeledném,visszajön,látom,vagy eszembe jut valamiről.. pl: a dátumnunkat mindenhol látom. Idő,random helyeken ott van...
Nem akarok semmit se belemagyarázni,csak túl sok a véletlen. Ha elkezdeném írni konkrétan reggelig itt olvasgathatná mindenki..
Lassan 3 éve ennek az egésznek,és hiányzik... nagyon.
Nem tanácsot kérek,hogy hohyan felejtsem el,hanem véleményt... hogy létezik-e ennyi véletlen.
Ha kérhetek normális válaszokat adjatok.
Köszönöm szépen!
1.Opció: Ha szeretitek egymást mire vártok?
2. opció: csak ki használ téged
A dologból látszik, hogy milyen egy szerelmes kamasz. :D
Csak a másikra tud gondolni. Létezhet ennyi véletlen. Nem hiszem, hogy ki akar használni. Legalábbis akkor, ha nem hozol meggondolatlan döntéseket a szexualitás terén. Ha nem tudod ezt feldolgozni, akkor is jobb, ha kiírod itt magadból. Most milyen vele a kapcsolatod, egyáltalán mikor beszéltél vele utoljára? Mert ezt nem látom leírva. Na mindegy, szóval life is life, ezek csak véletlenek. Ha egy ideje nem beszéltél vele, akkor talán már nem is emlékszik rád. Az ő határozatlansága áldozata vagy. Talán jobb, ha kivered a fejedből.
#7 komentelő.
Szia,köszönöm a választ!
Igazából rettenetesen összevesztünk,nagyon nagyon bunkó volt velem.. és sok olyat mondtam amit nem kellett volna,de ez most nem az én hibám volt..
Június 3.án beszéltünk utoljára.
Egyszer csináltunk olyat,hohy nem beszéltünk 2017. Novemberétől,2018. Novemberig és nem felejtettem el én se őt,és ő sem engem,legalább is ez jött le nekem.
Nem feküdtünk le egyébként,mert én még csak 15 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!