Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm szülei el akarnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei el akarnak tiltani, mit csináljak?

Figyelt kérdés

16-17 évesek vagyunk (én 16f), fél éve vagyunk együtt, és köztünk minden rendben van, nem veszekszünk semmin, tökéletes minden, viszont a szüleivel nem ez a helyzet. Nekem a múltam miatt sok szorongásos problémám van, nem szeretek idegen közelében lenni, és nehezen tudok köszönni (ez a lényeg). Egyszerűen nem tudom magam sehogy rávenni a szorongásom miatt, hogy odamenjek minden családtaghoz, hogy kezet fogjak vele, és ezért az apja ki van akadva rám, nem tudja elfogadni, hogy egyszerűen lelkileg nem vagyok képes rá. Az anyja meg azért akar eltiltani, mert elvileg rossz hatással vagyok rá, pedig nem változott miattam semmit, és volt olyan, hogy az anyja valami olyat mondott, ami úgy nem teljesen helyes, én meg magamnak megjegyezve kijavítottam, és elkezdett velem kiabálni, hogy nem kérdezett engem, és hogy menjek ki a házból ha magammal akarok beszélni, és ezután én röhögve kimentem, ő meg hallgatózott amikor az utcán beszélgettünk az egészről a barátnőmmel és a haverommal. Megmondta, hogy az ő házába én hogy képzelek így beszélni vele, pedig normálisan mondtam, amit mondtam.

Bocsi, hogy hosszú lett

2019. jún. 19. 01:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne menjetek hozzá. Ennyi. Eltiltani meg úgyse tudják.
2019. jún. 19. 06:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ejtsd teherbe, és utána már nem tudnak eltiltani.
2019. jún. 19. 09:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Őt se engedik hozzánk, meg ki az utcára se velem, pedig egy településen lakunk
2019. jún. 19. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A nem létező Isten mentsen meg bennünket az ilyen dogmatikus fanatistáktól, mint a kedves szülők. Szerintem ne érdekeljen. A Tiltással hazugságra nevelik majd a kicsi lányukat.
2019. jún. 19. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsóval teljesen egyetértek. Figyu, falazzon nektek mondjuk barátnője vagy nem tudom
2019. jún. 19. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell őket verni
2019. jún. 20. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
nem engedik ki? akkor rendőrség! nem tartható bezárva senki.
2019. jún. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!