Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hiba vagy jó döntés?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kérdésem! kérdése:

Nagy hiba vagy jó döntés?!

Figyelt kérdés
nem olyan régen szakítottam a barátnömel (1 hónapja kb)de már alakulóba van egy másik lánnyal! na az exemel jóba vagyunk ! mondjam el neki vagy inkább ne? vagy bele se kezdjek új kapcsolatba,? segítsetek pls...
2019. jún. 18. 00:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem intelligens emberek képesek úgy befejezni egy kapcsolatot, hogy nincsen sértődés és harag. Ha egyikőtök sem bántotta meg a másikat, akkor természetes lehet, hogy jóban vagytok. Szerintem a lánynak mindenképp mondd el, ha tartotok már olyan szinten. Persze ne rögtön az elején közöld.

Hogy belekezdj-e új kapcsolatba? Az attól függ, mit érzel. Ha szerelmes vagy még az előző barátnődbe, akkor ne. Ha nem, akkor nyugodtan. Azt felesleges megvárni, hogy rosszban legyetek az előző barátnőddel, mert lehet, hogy örökké jóban lesztek. :D

2019. jún. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!