Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nézhet a lány?
Tudom, hülye kérdés, mindenki egyből rávágja, hogy azért mert bejövök neki vagy akar valamit. Próbáljunk most elvonatkoztatni ettől, bárkitől szívesen veszem ha leírja, hogy nála mire utalnak az alábbi tünetek:
Bő fél éve sokszor utazunk együtt, egy járművön. Átlagban heti 2-3 alkalommal. Eleinte pár hetente egyszer-egyszer fordult elő, hogy rám pillantott, de amikor én is ránéztem akkor mindig riadtan elkapta a tekintetét. Idővel ez annyit változott, hogy kicsivel gyakrabban nézett rám, sokszor épp egyszerre néztünk egymásra és már nem kapta el a tekintetét, pár másodpercig szemeztünk. Az utóbbi hetekben meg az megy, hogy minden közös utazás alatt legalább egyszer rám néz de van, hogy kétszer-háromszor is. Kifejezetten bámul, ha visszanézek akkor pár másodpercig nézünk egymás szemébe. Senki mást nem szokott így figyelni, azt észrevettem. Annyi még fontos lehet, hogy mindketten egy stílust képviselünk és ez jelentősen látszik a megjelenésünkön is, valamint az is nyilvánvaló mindkettőnk számára, hogy van közös kedvenc zrnei előadónk. Lehetségesnek tartjátok, hogy csak az azonos stílus miatt szokott figyelni (hisz pszichologiailag az ember alapból szimpatikusnak látha azt akivel bárkilyen rokon vonása van, egy csoportba tartoznak), vagy elképzelhető, hogy ez már ennél több és esetleg szeretne ismerkedni velem?

Nem értelek... Ha szimpatikusnak tartod és szívesen is érkeznek vele, akkor miért nem teszed azt. Azt, hogy szívesen ismerkednek vele és szimpatikusnak tartod, azt onnan gondol, hogy kiírtad ide a kérdésed.
Ha találkozol egy aranyos, kedves lánnyal, akivel szívesen ismerkednek, akkor ne azon gondolkozz, hogy vajon ő szimpatikusnak tart e, hanem menj oda és beszélgess vele.
19F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!