Nézhet ki jól egy 164 cm-es,45 kg-s lány?
Ismerek egyet, ő jól néz ki! Mindene a helyén van, kerek popó, stb. Persze nincs rajta túl sok izom, ezen javíthatna, de hát senki se tökéletes!
Egyébként nem látszik betegesen soványnak, nem állnak ki a csontjai, csinos!
Tehát nézhet ki jól!
Az tokeletes szamomra! Nekem volt 165cm 45kg-os baratnom, tokeletes volt! Igazi modell alkat, es mindenhol formas. Mindenki csorgatta utana a nyalat, ahol csak megjelent. Szoval annak koze nincs az anorexiahoz, ez baromsag! Siman lehet gyonyoru vekony es formas leanyzo, aki az emberek 95%-anak nagyon vonzo es izgato..
Ha o a leendo parod, akkor szerencses ember lehetsz, ha osszejottok. Kicsit meg irigy is vagyok.. :)
Ez én vagyok :D Én személy szerint megvagyok elégedve az alakommal, maximum +5 kilót elfogadnék,de azt sem biztos :). Nem vagyok lapos,egyáltalán,de persze úgy az összképnél azért látszik hogy vékonyabb vagyok az átlagnál.
Elég sok pozitív visszajelzést kapok,de természetesen negatív is előfordul. Az vagy olyan srácoktól,akiknek nem jönnek be a vékony lányok , vagy olyan lányoktól akik nem feltétlen vékonyak.:D
Ilyen magas vagyok, volt ilyen súlyom. Gusztustalanul néztem ki. Mindenhol kiálltak a csontjaim. A hasam beljebb volt jóval mint a csípőcsontom, kb átszakadtam.
Nagyon örültem amikor elértem az 50kg ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!