Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól tettem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, hogy nem léptem?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal,és feltünt,hogy nagyon hazudik,mivel túloz dolgokat. Ezért gondoltam,hogy kivárom,hogy mi lesz később. Haverom is mondta,hogy ő egy ribizli,és majd rájövök magamtól. Kiderült,hogy a haverommal is össze akart jönni,és még mással is járt. Most kezdek megvilágosodni,hogy nem kell emiatt bánkódnom. Szerintem jól döntöttem,szerintetek is? 17/F
2019. jún. 5. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is jól döntöttél. Jobbat érdemelsz!!
2019. jún. 5. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
25%

Max pár találka kettesben, hátha megb@$zod mint arab a kecskèjèt xd

De ennyi :)

2019. jún. 5. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod, hogy zavaros a lány, akkor jól döntöttél.

De ne az alapján dönts, hogy más mit mondott, a haverod.

2019. jún. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!