Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem hogy elutasítottam?
A leheto legjobban tetted, hidd el. Ne kezeljen mar ugy teged a csaj mint egy b tervet lenyegebenxd egyik baratnommel csinalta ez egy srac, hogy dobta (kavartak, nem voltak egyutt) mert kozbe jott egy lany akivel osszejott, aztan ha szakitottak, vissza ment a barimhoz, es ezt 3szor 4szer eljatszotta amig meg nem mondtam az lbmnek hogy pofankurom ha meg egyszer visszafogadja.
Szoval ja
Ugyes vagy, ne legyen buntudatod azert mert nem engeded, hogy hulyenek nezzenek. A csaj meg segget csinal a sajat szajabol lol
Hát, egy mondat álljon mindig előtted, ami nekem konkrétan aranyköpésnek minősül.
"Aki egyszer megtesz valamit, még egyszer megfogja"
És amúgy szerintem jól tetted, lesz más és ha kedveled is akkor rajtad múlik a döntés, hogy: 1. Kínzod magad és leszel vele |vagy| 2. Ott hagyod és keresel mást akivel boldog lehetsz. :)
Az embernek meg kell találnia a megbocsátás és az önszivatás közötti határt :), és szerintem is önszivatás lenne, ha folytatnád ezt a kapcsolatot.
A bunkó viselkedés és a "nem szólok hozzá" módszerekkel viszont épp azokat a játszmákat folytatod tovább, amelyekből kilépnél - a lány számára mindkettő felszólítás a folytatásra. Ehelyett maradj egyszerre semlegesen udvarias és határozottan távolságtartó, mert ezzel tudod érzékeltetni vele, hogy közömbös vagy és már nem tud manipulálni.
Figyelj, ha egyszer, sőt, mint ahogy irtad többször is szakítottatok, akkor szerinted mi arra a garancia hogy ez valtozni fog? Ha egyszer elhagyott akkor el is fog többször is. Ne legyél papucs, állj a sarkadra, es tisztázd a helyzetet egy NEMMEL. Hidd el, találsz olyat aki megbecsül és nem szórakozik veled. A helyedben hagynám, egy esélyt adnék persze, mert mégis a barátnőm volt, megis csak imádtam és imádom, de azért azt nem játszanám hogy egyszer vele egyszer nem.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!