Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem értem a tindert?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem a tindert?

Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem a tindert és csomószór van olyan, hogy matchelek valakivel és elkezdünk beszélgetni, a beszélgetés tök jól megy, de egyszer csak unmatchel. Valaki tudja miért? Ennek semmi értelme.

2019. jún. 1. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem a tinder unmatchel hanem a másik XD az app nem tehet róla, hogy mégsem vagy szimpi neki.
2019. jún. 1. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván a beszélgetés nem olyan érdekes neki és amiatt, főleg ha többször megtörténik akkor más nem nagyon lehet a háttérben. Gondolom ezren írnak nekik naponta, válogathat bőven, szóval az már egy jó jel ha visszaírnak. Sajnos ez ilyen világ. Hallottam olyanról hogy csekkolják egymást élőben, tehát találkoznak 5 percre és mennek a következőre, ami nem kicsit húspiacnak érződik. Ez benne van, elvileg elég gyorsan érdemes rámenni a találkozásra és nem húzni az időt.
2019. jún. 2. 02:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ez igaz, de még egy napot sem beszéltünk és még esélyem sem volt arra. Így ez csak szarul esik :/
2019. jún. 2. 03:13
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Eszembe sem jutna belépni ilyen oldalra.

19/f

2019. jún. 2. 03:57
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 egyet értek.

Kérdező szerintem találj ki több témát és talán hosszabb lesz a beszélgetés.

2019. jún. 2. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Lehet mégsem megy olyan tök jól a beszélgetés csak szerinted
2019. jún. 2. 20:26
 7/7 anonim válasza:
Amit leírsz általános jelenség... nekem a matchek 80 %-a vissza szokott írni, de a beszélgetések maximum két óráig szoktak tartani és bármit írok, kérdezek, egyszercsak nem jön válasz még úgy se, hogy a másik fél addig teljesen érdeklődő és jól halad a beszélgetés... Törölni nem szoktak, csak egyszerűen nem írnak többet, nem értem...
2019. júl. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!