Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri letölteni a tindert?
Ez a véleményem az egészről, sajnos ez az igazság, nekem volt tinderem, 90%-uk vissza se ír, csak gyűjti a likeokat. Vannak normálisak, de nagyon nagyon ritka.
Persze megéri, sok tapasztalatot szerezhetsz ott, megismerhetsz sok új embert.
Viszont párkeresés szempontjából, nagyon sok szerencse is kell hozzá, hogy valami komolyabb összejöjjön.
Lányoknak nyilván könnyebb, mert több a match, bár igaz, hogy várni kell, hogy rádírjanak.
Fiú oldalról, nekem a tapasztalat miatt megérte, bár kiábrándító, hogy egy jól kitalált, vagy vicces szövegre is alig válaszolnak. Ha válaszolnak is, sokszor 2-3 üzenet után hagynak ott. Sokszor az az érzésem, mintha nem is akarnának ismerkedni a lányok, vagy pont, hogy csak ők keresnek egyéjszakást.
De nekem is volt már randim onnan, szóval mindenképp próbáld ki.
A nővérem ott találkozott a mostani barátjával akivel összeköltözött és van egy kisfiúk :D
Van lehetőség rá de kevés hogy olyannal találkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!